PitStop Pro 10 forbedrer PDF på iPad

PUBLISERT: 23 juni 2011
OPPDATERT: 23 juni

Foto: Enfocus.

Belgiske Enfocus kommer nå med sin oppdatering nr 2 for PitStop Pro 10 og PitStop Server 10, som ble lansert i november i fjor. Oppdateringen tar først og fremst sikte på å forbedre gjengivelsen av PDF-dokumenter på iPad og andre lesebrett.

Det er en kjent sak at visning av PDF-filer på lesebrett ofte skaper problemer. Problemene varierer med produsent og e-leser programvare, men typiske problemer er at PDFene er svært trege å åpne i forhold til andre filtyper, at kvaliteten på skjermen ikke er tilfredsstillende når brukeren zoomer inn på detaljer og at PDFen mister funksjonalitet som for eksempel aktive linker og annen interaktivitet

Med den siste oppdateringen av PitStop kan alle som publiserer for iPad og andre lesebrett nå forsikre seg om maksimal kvalitet og funksjonalitet allerede i i produksjonsfasen. Ved hjelp av PitStops preflight-profiler kan man blant annet optimalisere oppløsningen, slik at PDFen åpnes raskt og beholder god kvalitet både på tekst og bilder når brukeren zoomer inn på detaljer. PitStop sørger også for at all interaktivitetet beholdes på lesebrettet, og har dessuten muligheter for funksjonskontroll av aktive internettlinker.

PitStop-produktene er velkjente verktøy for PDF preflight, redigering og autokorrigering.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri