PitStop Pro 10 forbedrer PDF på iPad

PUBLISERT: 23 juni 2011
OPPDATERT: 23 juni

Foto: Enfocus.

Belgiske Enfocus kommer nå med sin oppdatering nr 2 for PitStop Pro 10 og PitStop Server 10, som ble lansert i november i fjor. Oppdateringen tar først og fremst sikte på å forbedre gjengivelsen av PDF-dokumenter på iPad og andre lesebrett.

Det er en kjent sak at visning av PDF-filer på lesebrett ofte skaper problemer. Problemene varierer med produsent og e-leser programvare, men typiske problemer er at PDFene er svært trege å åpne i forhold til andre filtyper, at kvaliteten på skjermen ikke er tilfredsstillende når brukeren zoomer inn på detaljer og at PDFen mister funksjonalitet som for eksempel aktive linker og annen interaktivitet

Med den siste oppdateringen av PitStop kan alle som publiserer for iPad og andre lesebrett nå forsikre seg om maksimal kvalitet og funksjonalitet allerede i i produksjonsfasen. Ved hjelp av PitStops preflight-profiler kan man blant annet optimalisere oppløsningen, slik at PDFen åpnes raskt og beholder god kvalitet både på tekst og bilder når brukeren zoomer inn på detaljer. PitStop sørger også for at all interaktivitetet beholdes på lesebrettet, og har dessuten muligheter for funksjonskontroll av aktive internettlinker.

PitStop-produktene er velkjente verktøy for PDF preflight, redigering og autokorrigering.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280