PitStop Pro 10 forbedrer PDF på iPad

Foto: Enfocus.

Belgiske Enfocus kommer nå med sin oppdatering nr 2 for PitStop Pro 10 og PitStop Server 10, som ble lansert i november i fjor. Oppdateringen tar først og fremst sikte på å forbedre gjengivelsen av PDF-dokumenter på iPad og andre lesebrett.

Det er en kjent sak at visning av PDF-filer på lesebrett ofte skaper problemer. Problemene varierer med produsent og e-leser programvare, men typiske problemer er at PDFene er svært trege å åpne i forhold til andre filtyper, at kvaliteten på skjermen ikke er tilfredsstillende når brukeren zoomer inn på detaljer og at PDFen mister funksjonalitet som for eksempel aktive linker og annen interaktivitet

Med den siste oppdateringen av PitStop kan alle som publiserer for iPad og andre lesebrett nå forsikre seg om maksimal kvalitet og funksjonalitet allerede i i produksjonsfasen. Ved hjelp av PitStops preflight-profiler kan man blant annet optimalisere oppløsningen, slik at PDFen åpnes raskt og beholder god kvalitet både på tekst og bilder når brukeren zoomer inn på detaljer. PitStop sørger også for at all interaktivitetet beholdes på lesebrettet, og har dessuten muligheter for funksjonskontroll av aktive internettlinker.

PitStop-produktene er velkjente verktøy for PDF preflight, redigering og autokorrigering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: