PitStop Pro 10 forbedrer PDF på iPad

Foto: Enfocus.

Belgiske Enfocus kommer nå med sin oppdatering nr 2 for PitStop Pro 10 og PitStop Server 10, som ble lansert i november i fjor. Oppdateringen tar først og fremst sikte på å forbedre gjengivelsen av PDF-dokumenter på iPad og andre lesebrett.

Det er en kjent sak at visning av PDF-filer på lesebrett ofte skaper problemer. Problemene varierer med produsent og e-leser programvare, men typiske problemer er at PDFene er svært trege å åpne i forhold til andre filtyper, at kvaliteten på skjermen ikke er tilfredsstillende når brukeren zoomer inn på detaljer og at PDFen mister funksjonalitet som for eksempel aktive linker og annen interaktivitet

Med den siste oppdateringen av PitStop kan alle som publiserer for iPad og andre lesebrett nå forsikre seg om maksimal kvalitet og funksjonalitet allerede i i produksjonsfasen. Ved hjelp av PitStops preflight-profiler kan man blant annet optimalisere oppløsningen, slik at PDFen åpnes raskt og beholder god kvalitet både på tekst og bilder når brukeren zoomer inn på detaljer. PitStop sørger også for at all interaktivitetet beholdes på lesebrettet, og har dessuten muligheter for funksjonskontroll av aktive internettlinker.

PitStop-produktene er velkjente verktøy for PDF preflight, redigering og autokorrigering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: