PitStop Pro 10 forbedrer PDF på iPad

Foto: Enfocus.

Belgiske Enfocus kommer nå med sin oppdatering nr 2 for PitStop Pro 10 og PitStop Server 10, som ble lansert i november i fjor. Oppdateringen tar først og fremst sikte på å forbedre gjengivelsen av PDF-dokumenter på iPad og andre lesebrett.

Det er en kjent sak at visning av PDF-filer på lesebrett ofte skaper problemer. Problemene varierer med produsent og e-leser programvare, men typiske problemer er at PDFene er svært trege å åpne i forhold til andre filtyper, at kvaliteten på skjermen ikke er tilfredsstillende når brukeren zoomer inn på detaljer og at PDFen mister funksjonalitet som for eksempel aktive linker og annen interaktivitet

Med den siste oppdateringen av PitStop kan alle som publiserer for iPad og andre lesebrett nå forsikre seg om maksimal kvalitet og funksjonalitet allerede i i produksjonsfasen. Ved hjelp av PitStops preflight-profiler kan man blant annet optimalisere oppløsningen, slik at PDFen åpnes raskt og beholder god kvalitet både på tekst og bilder når brukeren zoomer inn på detaljer. PitStop sørger også for at all interaktivitetet beholdes på lesebrettet, og har dessuten muligheter for funksjonskontroll av aktive internettlinker.

PitStop-produktene er velkjente verktøy for PDF preflight, redigering og autokorrigering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: