Landsmøtet i NHO Grafisk

Årets landsmøte er lagt til Radisson BLU Lillehammer Hotell, med start fredag 2. september klokken 0930. Det offisielle programmet avsluttes lørdag 3. september klokken 1600. For alle som vil bli over til søndag, har NHO et hyggelig opplegg for lørdagskvelden. Tradisjonen tro er det også lagt opp til et spennende ledsagerprogram fredag.

NHO Grafisk står foran flere viktige veivalg. En av de viktige sakene som skal diskuteres, er fremtiden for foreningen og hvordan den best kan være til nytte for medlemmene. Skal NHO Grafisk fortsatt stå alene eller er det riktig med en sammenslåing med andre? Styret og representantskapet jobber med denne saken og vil legge frem status i saken på landsmøtet.

Påmeldingsfristen er 11. august. Mer info og påmelding her.

HER ER NOEN AV INNLEDERNE:

Malin Arntsen er hjelpepleieren som i 1996 ryddet den gamle internatskolen på Rødøy for å starte en reiselivsbedrift på øya. I 2008 ble Malin kåret til «Årets nordlending».

Anne Gaathaug er forlagssjef i Kagge Forlag. Hun er leder for et forlag som stadig utfordrer de tradisjonelle forlagsmiljøene. Hva vil Kagge gjøre med e-boken og hvordan ser de på utviklingen for papirboken?

Geir Jostein Dyngeseth er en aktiv markedsdirektør i COOP Norge Handel AS. Geir Jostein har ansvar for å skaffe tusenvis av kunder til Coop-butikkene hver eneste dag. Coop er en av landets største trykksakutgivere.

Eldbjørg Hemsing fra Valdres er en av Norges mest lovende unge musikere. Eldbjørg har fått en rekke nasjonale og internasjonale priser.

Direktør Andy Psarianos er spesialisert i Cross-Media og Web 2.0 men har både trykkeri- og informasjonsteknologisk bakgrunn.

Tom-Ivar Waage Jenssen, daglig leder i Bohus Sørlandsparken AS. Tom-Ivar er et fyrverkeri av en foredragsholder. Han har med sin utradisjonelle kundetilnærming og ansattepolitikk mangedoblet omsetningen til Bohus på Sørlandet.

Forfatteren Thor Gotaas kommenterte for NRK-Sporten hver dag under VM på ski i Holmenkollen. Thor er utdannet folkeminnegransker og har skrevet en rekke bøker, blant annet om idrettshistorie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: