Landsmøtet i NHO Grafisk

PUBLISERT: 30 juni 2011
OPPDATERT: 21 mars

Årets landsmøte er lagt til Radisson BLU Lillehammer Hotell, med start fredag 2. september klokken 0930. Det offisielle programmet avsluttes lørdag 3. september klokken 1600. For alle som vil bli over til søndag, har NHO et hyggelig opplegg for lørdagskvelden. Tradisjonen tro er det også lagt opp til et spennende ledsagerprogram fredag.

NHO Grafisk står foran flere viktige veivalg. En av de viktige sakene som skal diskuteres, er fremtiden for foreningen og hvordan den best kan være til nytte for medlemmene. Skal NHO Grafisk fortsatt stå alene eller er det riktig med en sammenslåing med andre? Styret og representantskapet jobber med denne saken og vil legge frem status i saken på landsmøtet.

Påmeldingsfristen er 11. august. Mer info og påmelding her.

HER ER NOEN AV INNLEDERNE:

Malin Arntsen er hjelpepleieren som i 1996 ryddet den gamle internatskolen på Rødøy for å starte en reiselivsbedrift på øya. I 2008 ble Malin kåret til «Årets nordlending».

Anne Gaathaug er forlagssjef i Kagge Forlag. Hun er leder for et forlag som stadig utfordrer de tradisjonelle forlagsmiljøene. Hva vil Kagge gjøre med e-boken og hvordan ser de på utviklingen for papirboken?

Geir Jostein Dyngeseth er en aktiv markedsdirektør i COOP Norge Handel AS. Geir Jostein har ansvar for å skaffe tusenvis av kunder til Coop-butikkene hver eneste dag. Coop er en av landets største trykksakutgivere.

Eldbjørg Hemsing fra Valdres er en av Norges mest lovende unge musikere. Eldbjørg har fått en rekke nasjonale og internasjonale priser.

Direktør Andy Psarianos er spesialisert i Cross-Media og Web 2.0 men har både trykkeri- og informasjonsteknologisk bakgrunn.

Tom-Ivar Waage Jenssen, daglig leder i Bohus Sørlandsparken AS. Tom-Ivar er et fyrverkeri av en foredragsholder. Han har med sin utradisjonelle kundetilnærming og ansattepolitikk mangedoblet omsetningen til Bohus på Sørlandet.

Forfatteren Thor Gotaas kommenterte for NRK-Sporten hver dag under VM på ski i Holmenkollen. Thor er utdannet folkeminnegransker og har skrevet en rekke bøker, blant annet om idrettshistorie.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324