Gratis IPhone-app fra papirgigant

Foto: Scheufelen AG

Den tyske papirprodusenten Scheufelen er mest kjent for sine mange eksklusive papirkvaliteter. Nå har den tradisjonsrike bedriften utviklet en nyttig app som er beregnet på designere og trykkerier. Hensikten er å hjelpe brukeren til å velge riktig papir, samtidig som appen rommer en rekke funksjoner som kan gjøre den grafiske hverdagen mer effektiv.

Appen inneholder blant annet informasjon om standardformatene, omregningstabeller for filstørrelse, gramvekter, skanneoppløsning, bildeoppløsning og selvsagt produktdata om Scheufelens velkjente finpapirkvaliteter Phoenixmotion, Parilux, Heaven 42, Bvs og Bro.

Scheufelen planlegger å videreutvikle appen kontinuerlig. Den første versjonen kan lastes ned gratis fra iTunes.

Appen er utviklet av Labworks.

Skjermbilde av Scheufelens nye app for iPhone. Foto: Scheufelen AG

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: