Gratis IPhone-app fra papirgigant

Foto: Scheufelen AG

Den tyske papirprodusenten Scheufelen er mest kjent for sine mange eksklusive papirkvaliteter. Nå har den tradisjonsrike bedriften utviklet en nyttig app som er beregnet på designere og trykkerier. Hensikten er å hjelpe brukeren til å velge riktig papir, samtidig som appen rommer en rekke funksjoner som kan gjøre den grafiske hverdagen mer effektiv.

Appen inneholder blant annet informasjon om standardformatene, omregningstabeller for filstørrelse, gramvekter, skanneoppløsning, bildeoppløsning og selvsagt produktdata om Scheufelens velkjente finpapirkvaliteter Phoenixmotion, Parilux, Heaven 42, Bvs og Bro.

Scheufelen planlegger å videreutvikle appen kontinuerlig. Den første versjonen kan lastes ned gratis fra iTunes.

Appen er utviklet av Labworks.

Skjermbilde av Scheufelens nye app for iPhone. Foto: Scheufelen AG

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *