Europeisk pris til Epson

European Digital Press Association har kåret Epson Stylus Pro 4900 til “Best Proofing Printer of the Year 2011”. Juryens begrunnelse var høye standarder for prøvetrykk, blant annet gjennom implementering av et nytt skrivehode og innebygd spektrofotometer.

Epson Stylus Pro 4900 er en produksjonsskriver på 17 tommer. Skriveren bruker UltraChrome HDR-blekk med 11 farger og Advanced-TFP skrivehode, identisk med blekket og teknologiene som brukes i Epsons storformatskrivere på opp til 44 tommer.

I følge leverandøren setter Stylus Pro 4900 nye standarder innen fargepresisjon for førtrykk, emballasje, design, kommersielt fotografi og kunstreproduksjon. Skriveren skal ha meget god fargekonsekvens og nøyaktig fargetilpasning, og gjengir 98 % av alle PANTONE*-farger.

Epson Stylus Pro 4900 er en god prøvetrykkskriver. Foto: Epson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: