Europeisk pris til Epson

European Digital Press Association har kåret Epson Stylus Pro 4900 til “Best Proofing Printer of the Year 2011”. Juryens begrunnelse var høye standarder for prøvetrykk, blant annet gjennom implementering av et nytt skrivehode og innebygd spektrofotometer.

Epson Stylus Pro 4900 er en produksjonsskriver på 17 tommer. Skriveren bruker UltraChrome HDR-blekk med 11 farger og Advanced-TFP skrivehode, identisk med blekket og teknologiene som brukes i Epsons storformatskrivere på opp til 44 tommer.

I følge leverandøren setter Stylus Pro 4900 nye standarder innen fargepresisjon for førtrykk, emballasje, design, kommersielt fotografi og kunstreproduksjon. Skriveren skal ha meget god fargekonsekvens og nøyaktig fargetilpasning, og gjengir 98 % av alle PANTONE*-farger.

Epson Stylus Pro 4900 er en god prøvetrykkskriver. Foto: Epson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: