Europeisk pris til Epson

European Digital Press Association har kåret Epson Stylus Pro 4900 til “Best Proofing Printer of the Year 2011”. Juryens begrunnelse var høye standarder for prøvetrykk, blant annet gjennom implementering av et nytt skrivehode og innebygd spektrofotometer.

Epson Stylus Pro 4900 er en produksjonsskriver på 17 tommer. Skriveren bruker UltraChrome HDR-blekk med 11 farger og Advanced-TFP skrivehode, identisk med blekket og teknologiene som brukes i Epsons storformatskrivere på opp til 44 tommer.

I følge leverandøren setter Stylus Pro 4900 nye standarder innen fargepresisjon for førtrykk, emballasje, design, kommersielt fotografi og kunstreproduksjon. Skriveren skal ha meget god fargekonsekvens og nøyaktig fargetilpasning, og gjengir 98 % av alle PANTONE*-farger.

Epson Stylus Pro 4900 er en god prøvetrykkskriver. Foto: Epson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *