Allkopi først i verden

Ricohs Executive Vice President i England, takker Allkopi-direktør Christian Paulsen for tilliten.

Allkopi blir den første virksomheten i verden til å starte produksjon på Ricoh Companys splitter nye, digitale arbeidshest Ricoh Pro C751. Og de har ikke bare kjøpt én, men hele tre identiske maskiner. Avtalen er så betydningsfull for Ricoh at Executive Vice President Peter Williams selv tok turen til Allkopis nye Concept Store på Fornebu for å besegle avtalen.

Allkopi var tidligere kjent for å være en trofast Xerox-bruker, men de har i flere år nå satset på Canon-utstyr. Nå står altså Ricoh for tur.

– Vi er så store at vi føler oss komfortable med å være lojale mot flere leverandører, sier administrerende direktør Christian Paulsen i Allkopi.

– Denne gangen hadde vi helt spesifikke behov og lette med lys og lykte etter maskinen som passet vår produksjon perfekt. Ricoh Pro C751 traff midt i blinken. Den trykker blant annet sort/hvitt uten at fargeverkene blir engasjert i det hele tatt, den kan kjøre langt overformat i ca 33 x 63 cm og den er forholdsvis rimelig. Grunnen til at vi bytter ut vår iGEN 3 med tre Pro C751-maskiner, er at vi oppnår minst like bra kapasitet, i tillegg til at vi får en utrolig fleksibilitet. Med tre maskiner er det ingen katastrofe hvis en maskin står noen timer, sier Paulsen.

Ricoh Pro C751 beskrives som en ”light production” maskin, og kan blant annet skilte med vannkjøling. AGI kommer med en bredere omtale av maskinen og samarbeidet mellom Allkopi og Ricoh i papirutgaven, som ligger i postkassene 20. september.

Tre av disse får snart plass i Allkopis produksjonslokaler på Fornebu.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: