Allkopi først i verden

Ricohs Executive Vice President i England, takker Allkopi-direktør Christian Paulsen for tilliten.

Allkopi blir den første virksomheten i verden til å starte produksjon på Ricoh Companys splitter nye, digitale arbeidshest Ricoh Pro C751. Og de har ikke bare kjøpt én, men hele tre identiske maskiner. Avtalen er så betydningsfull for Ricoh at Executive Vice President Peter Williams selv tok turen til Allkopis nye Concept Store på Fornebu for å besegle avtalen.

Allkopi var tidligere kjent for å være en trofast Xerox-bruker, men de har i flere år nå satset på Canon-utstyr. Nå står altså Ricoh for tur.

– Vi er så store at vi føler oss komfortable med å være lojale mot flere leverandører, sier administrerende direktør Christian Paulsen i Allkopi.

– Denne gangen hadde vi helt spesifikke behov og lette med lys og lykte etter maskinen som passet vår produksjon perfekt. Ricoh Pro C751 traff midt i blinken. Den trykker blant annet sort/hvitt uten at fargeverkene blir engasjert i det hele tatt, den kan kjøre langt overformat i ca 33 x 63 cm og den er forholdsvis rimelig. Grunnen til at vi bytter ut vår iGEN 3 med tre Pro C751-maskiner, er at vi oppnår minst like bra kapasitet, i tillegg til at vi får en utrolig fleksibilitet. Med tre maskiner er det ingen katastrofe hvis en maskin står noen timer, sier Paulsen.

Ricoh Pro C751 beskrives som en ”light production” maskin, og kan blant annet skilte med vannkjøling. AGI kommer med en bredere omtale av maskinen og samarbeidet mellom Allkopi og Ricoh i papirutgaven, som ligger i postkassene 20. september.

Tre av disse får snart plass i Allkopis produksjonslokaler på Fornebu.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: