Ny Xerox storformat i farger

Xerox 7142 kan skrive ut 15 meter lange dokumenter på mange typer medier.

Xerox har nylig lansert en storformatprinter beregnet på trykkerier, arkitektfirmaer, ingeniør- og byggevirksomheter. Den gir i følge Xerox detaljert og skarp bildekvalitet med god fargegjengivelse, og kan kopiere, skrive og skanne dokumenter i lengder på opp til 15 meter.

Den nye multifunksjonsskriveren Xerox 7142 er i følge Xerox overkommelig priset. Skriveren benytter inkjet-teknologi og kan skrive på mange typer medier. Skriveren støtter de mest populære filformatene til CAD og annen grafisk kommunikasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: