Ny Xerox storformat i farger

Xerox 7142 kan skrive ut 15 meter lange dokumenter på mange typer medier.

Xerox har nylig lansert en storformatprinter beregnet på trykkerier, arkitektfirmaer, ingeniør- og byggevirksomheter. Den gir i følge Xerox detaljert og skarp bildekvalitet med god fargegjengivelse, og kan kopiere, skrive og skanne dokumenter i lengder på opp til 15 meter.

Den nye multifunksjonsskriveren Xerox 7142 er i følge Xerox overkommelig priset. Skriveren benytter inkjet-teknologi og kan skrive på mange typer medier. Skriveren støtter de mest populære filformatene til CAD og annen grafisk kommunikasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: