Vandrende LED-reklame

Er du konstant på utkikk etter nye medier, kan du nå få et ryggsekkdisplay med LED-lys, ikke ulikt de gamle sandwichplakatene vi kjenner fra Donald Duck.

Systemet fra LG er et vandrende reklameskilt med kraftig LED-lys for gatebruk, arrangementer, show, utstillinger og konserter. Det kan brukes både i dagslys og på kveldstid.
Skjermen presenterer både tekst og bilder, og man kan velge blinkende «flash» eller konstant visning.

Human POP LED bæres som en vanlig ryggsekk med en LED-skjerm på ryggen. Skulderstropper og belte følger med. Innretningen er vannavstøtende og kan brukes i all slags vær. Batteriet skal i følge importøren, Luth & Co AS, holde hele arbeidsdagen. Prisen er ca kr. 5700,-. Mer info om det nye mediet finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: