Vandrende LED-reklame

Er du konstant på utkikk etter nye medier, kan du nå få et ryggsekkdisplay med LED-lys, ikke ulikt de gamle sandwichplakatene vi kjenner fra Donald Duck.

Systemet fra LG er et vandrende reklameskilt med kraftig LED-lys for gatebruk, arrangementer, show, utstillinger og konserter. Det kan brukes både i dagslys og på kveldstid.
Skjermen presenterer både tekst og bilder, og man kan velge blinkende «flash» eller konstant visning.

Human POP LED bæres som en vanlig ryggsekk med en LED-skjerm på ryggen. Skulderstropper og belte følger med. Innretningen er vannavstøtende og kan brukes i all slags vær. Batteriet skal i følge importøren, Luth & Co AS, holde hele arbeidsdagen. Prisen er ca kr. 5700,-. Mer info om det nye mediet finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: