07 Gruppen overtar Capella Media

07 Gruppen overtar 1. september den forretningsmessige virksomheten av Capella Media AS.

Det er inngått en avtale med eierne av Capella Media AS, John Grieg AS, om overtakelse av den driftsmessige delen av selskapet, som blant annet inkluderer alle ansatte. Gruppen vil fusjonere virksomheten fra Capella Media inn i sitt eget selskap i Tønsberg, Gevir Tønsberg AS.

Capella Media AS har helt siden oppstarten i 1998 drevet en omfattende virksomhet innenfor mediesektoren. Selskapet har vært igjennom flere forandringer i denne perioden. De siste årene er selskapet sterkt modernisert både teknisk og produkt-/tjenestemessig med sterkt fokus på digitale tjenester, webtjenester og kreative tjenester, særlig rettet mot området Digital Signage. Dette gjør at selskapet passer godt inn i 07 Gruppens strategi og tanker om videre utvikling.

Daglig leder Bjørn Ove Width fortsetter og går inn i ny stilling som daglig leder i Gevir Tønsberg AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: