07 Gruppen overtar Capella Media

PUBLISERT: 1 september 2011
OPPDATERT: 21 mars

07 Gruppen overtar 1. september den forretningsmessige virksomheten av Capella Media AS.

Det er inngått en avtale med eierne av Capella Media AS, John Grieg AS, om overtakelse av den driftsmessige delen av selskapet, som blant annet inkluderer alle ansatte. Gruppen vil fusjonere virksomheten fra Capella Media inn i sitt eget selskap i Tønsberg, Gevir Tønsberg AS.

Capella Media AS har helt siden oppstarten i 1998 drevet en omfattende virksomhet innenfor mediesektoren. Selskapet har vært igjennom flere forandringer i denne perioden. De siste årene er selskapet sterkt modernisert både teknisk og produkt-/tjenestemessig med sterkt fokus på digitale tjenester, webtjenester og kreative tjenester, særlig rettet mot området Digital Signage. Dette gjør at selskapet passer godt inn i 07 Gruppens strategi og tanker om videre utvikling.

Daglig leder Bjørn Ove Width fortsetter og går inn i ny stilling som daglig leder i Gevir Tønsberg AS.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676