Åtte skrivere får BLI-priser

Det amerikanske testlaboratoriet Buyers Lab International, BLI har delt ut årets sommerutmerkelser i serien Pick Awards. Denne gangen va det åtte fargeskrivere og multifunksjonsmaskiner som mottok prisene.

Pick Awards er en utmerkelse som tildeles løsninger som utmerker seg i BLIs tester, som er kjent for å være harde. Ofte strekker produkttestene seg over flere måneder.  Pick Awards avvikles to ganger i året. I klassen “Overall Excellence” ble følgende maskiner premiert sommeren 2011:

Dell 2150 – Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups
HP Officejet Pro 8000 Enterprise Printer  – Outstanding Business Inkjet Printer
Kyocera FS-C5250DN  – Outstanding A4 Colour Printer for Mid-Size Workgroups
Kyocera FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+ – Outstanding A4 Colour MFP for Small Workgroups
Lexmark X548 Series  – Outstanding Solutions-Capable A4 Colour MFP for Small Workgroups
Ricoh Aficio MP C400 Series  – Outstanding A4 Colour MFP for Large Workgroups
Ricoh Aficio MP C300 Series  – Outstanding A4 Colour MFP for Mid-Size Workgroups
Ricoh Aficio SP C430DN  – Outstanding A4 Colour Printer for Large Workgroups

I klassen Outstanding Achievements var det HP og Konica Minolta som stakk av med prisene. HP for sin Designjet ePrint & Share og Konica Minolta for Konica Minolta Universal Printer Driver (UPD).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: