Heidelbergdirektør sjef for Drupa

Heidelbergs administrerende direktør, Bernhard Schreier (57), tar over som sjef for Drupa 2012. Den nåværende Drupa-sjef Martin Weickenmeier går tilbake til sin lederstilling i Körber PaperLink GmbH, der det er store, strategiske endringer på gang. Weickenmeier har ledet Drupa-arbeidet siden den forrige utstillingen i 2008.

– Jeg ser med glede frem til å innta sjefsstolen for Drupa, særlig i viktige og spennende tider som disse. Drupa 2012 vil være et viktig lokomotiv for trykkeindustrien, og jeg kommer til å gi alt i planlegging og organisering av messen, sier Bernhard Schreier, som har ledet Heidelberg siden 1999.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: