Heidelbergdirektør sjef for Drupa

Heidelbergs administrerende direktør, Bernhard Schreier (57), tar over som sjef for Drupa 2012. Den nåværende Drupa-sjef Martin Weickenmeier går tilbake til sin lederstilling i Körber PaperLink GmbH, der det er store, strategiske endringer på gang. Weickenmeier har ledet Drupa-arbeidet siden den forrige utstillingen i 2008.

– Jeg ser med glede frem til å innta sjefsstolen for Drupa, særlig i viktige og spennende tider som disse. Drupa 2012 vil være et viktig lokomotiv for trykkeindustrien, og jeg kommer til å gi alt i planlegging og organisering av messen, sier Bernhard Schreier, som har ledet Heidelberg siden 1999.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: