Grønt lys for utredning

Robert Wright fikk fullmakt til å fortsette utredningsarbeidet.

Generalforsamlingen i NHO Grafisk ga fredag kveld styret fullmakt til å jobbe videre med utredning av sammenslåing eller innmelding i et annet NHO-forbund. Aktuelle alternativer er Norsk Industri, Abelia eller Mediebedriftenes Landsforening. Forslaget skapte livlig debatt i salen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: