Effektiv konvoluttering

Mange ønsker å ta en større del av den grafiske verdikjeden, og konvolutteringen kan være et aktuelt område å se nærmere på. Den nye Neopost DS200 er i så måte et spennende alternativ. Til en prislapp fra kr 300.000 og oppover skal man ha et visst behov for å investere, men da får man også en fleksibel og modulbasert løsning som håndterer alt fra C6 til C4-konvolutter. Christian Solberg hos Neopost trekker spesielt frem C4 som aktuelt, fordi så få alternative løsninger har denne muligheten. – C4-konvoluttering er mest aktuelt for utsendelse av brosjyrer og hefter som man ikke ønsker å brette, samt kontrakter og annet. Maskinen konvolutterer rundt 4800 C6-konvolutter eller 4000 C4-konvolutter i timen. Maksimal tykkelse på innholdet er 6 mm, tilsvarende rundt 50 ark vanlig kontorpapir. DS200 kan også kobles i produksjonslinje med andre maskiner, eksempelvis Neopost DS1000. – For utsendelse av mer enn 8 ark er C4-konvolutt et gunstig alternativ, også portomessig. Undersøkelser viser at avsenderen får høyere respons på DM i C4 enn i C5, fordi man skiller seg ut. Det er interessant informasjon for markedsførerne, poengterer Christian Solberg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: