Ny storformatskriver fra Fujifilm

Denne skriveren får snart en storebror. Foto: Fujifilm.

Fujifilm har lansert en ny LED UV storformatskriver. Acuity LED 1600. Den har 1200 dpi som høyeste oppløsning, maksimal skrivebredde på 1601 mm, og skriver 20 m2 i timen i produksjonsmodus. Acuity LED har både flatbed (maks 13 mm materialtykkelse) og rull-til-rull funksjon, og kan fås med opptil åtte farger. Dermed er det mulig å trykke og påføre lakk i samme kjøring.

Vi har dessverre ikke bilder av den nye storformatskriveren fra Fujifilm. Den vises for første gang på Graph Expo i Chicago 11. – 14. september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: