Ny storformatskriver fra Fujifilm

Denne skriveren får snart en storebror. Foto: Fujifilm.

Fujifilm har lansert en ny LED UV storformatskriver. Acuity LED 1600. Den har 1200 dpi som høyeste oppløsning, maksimal skrivebredde på 1601 mm, og skriver 20 m2 i timen i produksjonsmodus. Acuity LED har både flatbed (maks 13 mm materialtykkelse) og rull-til-rull funksjon, og kan fås med opptil åtte farger. Dermed er det mulig å trykke og påføre lakk i samme kjøring.

Vi har dessverre ikke bilder av den nye storformatskriveren fra Fujifilm. Den vises for første gang på Graph Expo i Chicago 11. – 14. september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: