Ny emballasjeløsning for Xerox iGen

Xerox lanserer en ny løsning for digitalt emballasjetrykk på den grafiske messen Graph Expo 2011 i Chicago denne uken. Løsningen er fleksibel og rask, kan brukes på ulike materialer og kan lett tilpasses alt fra direkte individuelle jobber i små opplag til store produksjoner.

Med den nye løsningen, åpner det seg i følge Xerox nye markeder for trykkerier med iGen-maskiner. Produksjon av emballasje i små opplag gir unike muligheter for lokale tilpasninger. Dermed kan for eksempel produktprøver også integreres som viktige elementer i lokale og regionale reklamekampanjer. Samtidig får kundene nå de samme fordelene mht til sin emballasje som de hittil har hatt med andre digitale trykksaker; rask produksjon, redusert behov for lagerplass og enorme muligheter for personifisering.

Maskinen er rettet mot et stort og voksende marked. I følge analysebyrået Pira International vil markedet for emballasje- og adressetrykk passere 6,75 milliarder dollar eller nærmere 40 milliarder kroner innen 2014.

Xerox´ iGen® familiens digitale maskiner og tonere tilfredstiller U.S. Food and Drug Administrations (FDA) retningslinjer for emballering av tørrvarer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: