Ny emballasjeløsning for Xerox iGen

PUBLISERT: 15 september 2011
OPPDATERT: 15 september

Xerox lanserer en ny løsning for digitalt emballasjetrykk på den grafiske messen Graph Expo 2011 i Chicago denne uken. Løsningen er fleksibel og rask, kan brukes på ulike materialer og kan lett tilpasses alt fra direkte individuelle jobber i små opplag til store produksjoner.

Med den nye løsningen, åpner det seg i følge Xerox nye markeder for trykkerier med iGen-maskiner. Produksjon av emballasje i små opplag gir unike muligheter for lokale tilpasninger. Dermed kan for eksempel produktprøver også integreres som viktige elementer i lokale og regionale reklamekampanjer. Samtidig får kundene nå de samme fordelene mht til sin emballasje som de hittil har hatt med andre digitale trykksaker; rask produksjon, redusert behov for lagerplass og enorme muligheter for personifisering.

Maskinen er rettet mot et stort og voksende marked. I følge analysebyrået Pira International vil markedet for emballasje- og adressetrykk passere 6,75 milliarder dollar eller nærmere 40 milliarder kroner innen 2014.

Xerox´ iGen® familiens digitale maskiner og tonere tilfredstiller U.S. Food and Drug Administrations (FDA) retningslinjer for emballering av tørrvarer.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo