DRUPA-reise også fra Stavanger

Mercur Reiser og Norsk Tur arrangerer fellestur fra Stavanger til Drupa 3. – 6. mai 2012. Vi har tidligere kunngjort invitasjon til reise med to avganger fra Oslo. Les mer om denne i papirutgaven nr. 193, som akkurat skal ha landet i postkassa di.

Stavanger-reisen går fra Sola torsdag 3. mai kl. 18.15. Deltakerne er tilbake på norsk jord 6. mai kl. 22.10. Det er mellomlanding i København begge veier. Hotellene ligger i Köln, som ligger fire små Autobahnmil fra Düsseldorf. Du har to hotellvalg, Senats Hotel Köln og Günnevig Kommerz Hotel. Begge ligger meget sentralt plassert ved Kölnerdomen og gamlebyen. Prisen er ca 7500,- til 8000,- for fly, hotell og frokost (sjekk med Mercur Reiser eller Norsk Tur for detaljert informasjon, dette er cirkatall).

Reisen bestilles ikke via AGI. Kontakt Norsk Tur v/Gunn på gunn@norsktur.no eller telefon 38 12 03 20. Se også www.norsktur.no. Først til mølla gjelder!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: