DRUPA-reise også fra Stavanger

Mercur Reiser og Norsk Tur arrangerer fellestur fra Stavanger til Drupa 3. – 6. mai 2012. Vi har tidligere kunngjort invitasjon til reise med to avganger fra Oslo. Les mer om denne i papirutgaven nr. 193, som akkurat skal ha landet i postkassa di.

Stavanger-reisen går fra Sola torsdag 3. mai kl. 18.15. Deltakerne er tilbake på norsk jord 6. mai kl. 22.10. Det er mellomlanding i København begge veier. Hotellene ligger i Köln, som ligger fire små Autobahnmil fra Düsseldorf. Du har to hotellvalg, Senats Hotel Köln og Günnevig Kommerz Hotel. Begge ligger meget sentralt plassert ved Kölnerdomen og gamlebyen. Prisen er ca 7500,- til 8000,- for fly, hotell og frokost (sjekk med Mercur Reiser eller Norsk Tur for detaljert informasjon, dette er cirkatall).

Reisen bestilles ikke via AGI. Kontakt Norsk Tur v/Gunn på gunn@norsktur.no eller telefon 38 12 03 20. Se også www.norsktur.no. Først til mølla gjelder!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: