DRUPA-reise også fra Stavanger

Mercur Reiser og Norsk Tur arrangerer fellestur fra Stavanger til Drupa 3. – 6. mai 2012. Vi har tidligere kunngjort invitasjon til reise med to avganger fra Oslo. Les mer om denne i papirutgaven nr. 193, som akkurat skal ha landet i postkassa di.

Stavanger-reisen går fra Sola torsdag 3. mai kl. 18.15. Deltakerne er tilbake på norsk jord 6. mai kl. 22.10. Det er mellomlanding i København begge veier. Hotellene ligger i Köln, som ligger fire små Autobahnmil fra Düsseldorf. Du har to hotellvalg, Senats Hotel Köln og Günnevig Kommerz Hotel. Begge ligger meget sentralt plassert ved Kölnerdomen og gamlebyen. Prisen er ca 7500,- til 8000,- for fly, hotell og frokost (sjekk med Mercur Reiser eller Norsk Tur for detaljert informasjon, dette er cirkatall).

Reisen bestilles ikke via AGI. Kontakt Norsk Tur v/Gunn på gunn@norsktur.no eller telefon 38 12 03 20. Se også www.norsktur.no. Først til mølla gjelder!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: