Agfa inngår avtale med Spandex Sign

Agfa Graphics og Spandex har innledet et samarbeid der Spandex-selskapet får ansvaret for distribusjonen av Agfas UV-baserte Anapurna-skrivere.

– Våre kunder søker komplette løsninger i markedet, ikke bare en skriver eller en spesiell teknologi, sier Frederik Dehing, Vice President Region Europe i Agfa Graphics. Med Spandex som partner kan vi bistå kundene med å finne rett løsning for deres applikasjoner, fra trykk til etterarbeid.

– Anapurna UV passer perfekt på sign- og displaymarkedet, såvel som på markedet for kommersielle tilpasninger, sier Leon Watson, Group Hardware Director i Spandex. I et marked i rask endring er det viktig at maskinene vi leverer virkelig oppfyller tilpasningskravene fra kundene. Anapurna lever opp til disse kravene med sine modeller i prisklassen fra 50 000 euro og opp til 130 000 euro. Den nye Anapurna M2540 FB vil befeste Agfa Graphics sterke posisjon på UV-markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *