Agfa inngår avtale med Spandex Sign

Agfa Graphics og Spandex har innledet et samarbeid der Spandex-selskapet får ansvaret for distribusjonen av Agfas UV-baserte Anapurna-skrivere.

– Våre kunder søker komplette løsninger i markedet, ikke bare en skriver eller en spesiell teknologi, sier Frederik Dehing, Vice President Region Europe i Agfa Graphics. Med Spandex som partner kan vi bistå kundene med å finne rett løsning for deres applikasjoner, fra trykk til etterarbeid.

– Anapurna UV passer perfekt på sign- og displaymarkedet, såvel som på markedet for kommersielle tilpasninger, sier Leon Watson, Group Hardware Director i Spandex. I et marked i rask endring er det viktig at maskinene vi leverer virkelig oppfyller tilpasningskravene fra kundene. Anapurna lever opp til disse kravene med sine modeller i prisklassen fra 50 000 euro og opp til 130 000 euro. Den nye Anapurna M2540 FB vil befeste Agfa Graphics sterke posisjon på UV-markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: