Teknograd på Ifra Expo

Peder Godvik (t.v.) og Bent A. Eriksen i Teknograd viser ledende løsninger og møter mediebedriftene på årets Ifra Expo i Wien.

Teknograd AS har bygget opp bred løsningskompetanse på digitale medieløsninger fra Digital Collections og andre, og jobber for flere ledende norske medieselskaper. Kompetansen og løsningene blir presentert på Ifra Expo 10. – 15. oktober.

En ny nyhetshverdag

Internett har revolusjonert måten vi håndterer og formidler nyheter på, og alle avishus og redaksjoner må tilpasse seg en hverdag der redaksjonelt stoff må produseres og publiseres kontinuerlig uten tanke på når og på hvilke medier leserne mottar det. Leserne forventer nyhetstilgang på ulike digitale enheter, med linker, diskusjonsfora og andre interaktive tjenester. Samtidig er papirutgaven fremdeles den ledende kanalen for mange redaksjoner, og ikke minst den som i størst grad genererer inntektene. I dette mediebildet kreves digitale arkiv- og publiseringsløsninger med fleksibilitet, skalerbarhet og brukervennlighet på et annet nivå enn tidligere. Digital Collections har levert ledende medieløsninger siden 1991, og Teknograd har gjennom de siste ti årene bygget opp solid kunnskap og erfaring rundt denne løsningen. Ledende mediebedrifter som Media Norge (Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad), NHST Media Group (DN med flere) og VG har valgt Teknograd som samarbeidspartner på digitale medieløsninger med DC-X som plattform.

På Ifra er Teknograd å finne på stand A-645, som partner av Digital Collections.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: