Teknograd på Ifra Expo

Peder Godvik (t.v.) og Bent A. Eriksen i Teknograd viser ledende løsninger og møter mediebedriftene på årets Ifra Expo i Wien.

Teknograd AS har bygget opp bred løsningskompetanse på digitale medieløsninger fra Digital Collections og andre, og jobber for flere ledende norske medieselskaper. Kompetansen og løsningene blir presentert på Ifra Expo 10. – 15. oktober.

En ny nyhetshverdag

Internett har revolusjonert måten vi håndterer og formidler nyheter på, og alle avishus og redaksjoner må tilpasse seg en hverdag der redaksjonelt stoff må produseres og publiseres kontinuerlig uten tanke på når og på hvilke medier leserne mottar det. Leserne forventer nyhetstilgang på ulike digitale enheter, med linker, diskusjonsfora og andre interaktive tjenester. Samtidig er papirutgaven fremdeles den ledende kanalen for mange redaksjoner, og ikke minst den som i størst grad genererer inntektene. I dette mediebildet kreves digitale arkiv- og publiseringsløsninger med fleksibilitet, skalerbarhet og brukervennlighet på et annet nivå enn tidligere. Digital Collections har levert ledende medieløsninger siden 1991, og Teknograd har gjennom de siste ti årene bygget opp solid kunnskap og erfaring rundt denne løsningen. Ledende mediebedrifter som Media Norge (Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad), NHST Media Group (DN med flere) og VG har valgt Teknograd som samarbeidspartner på digitale medieløsninger med DC-X som plattform.

På Ifra er Teknograd å finne på stand A-645, som partner av Digital Collections.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: