Antalis oppgraderer Keaykolour

PUBLISERT: 13 oktober 2011
OPPDATERT: 13 oktober

Det utvidede og fornyede Keaykolour finpapirsortimentet byr på 11 nye intense farger, et bredere sortiment av gramvekter og et sterkt miljøfokus.

Sortimentet fra Arjowiggins Creative Papers kombinerer estetikk og miljø, og tilbyr nå totalt 29 harmonerende, elegante farger med varierte pregede overflater, og fra 30 til 100 % PCW (post-consumer waste) innhold i de nye resirkulerte FSC-sertifiserte seriene.

De 3 nye papirseriene fra Keaykolour har tatt utgangspunkt i trykkerienes og designernes etterspørsel etter produkter med en god miks av gramvekt og formater, der mesteparten er tilpasset den nye digitale trykkteknikken, samtidig som man henvender seg til forbrukere som er opptatt av en bærekraftig utvikling:

“Original” (tidligere Antique) er nå 30 % resirkulert og tilbyr 5 nye dype og kraftige farger. Inkludert er også det marmorerte sortimentet og en ny 450 grams ettlagskartong.

100 % resirkulert” – sortimentet er den første som kan tilby 300 g finpapirkartong i 100 % PCW med et sofistikert og enhetlig utseende. “100 % resirkulert” finnes i flere ulike varianter – Inclusions (particles) eller Fibrous (limestone og chalk) – og 3 nye moderne fargetoner.

reKreate” – sortimentet er et unikt produkt med innhold av resirkulerte fibre (pre-consumer waste) som vanligvis blir borte i resirkuleringsprosessen. Den patenterte teknologien reduserer fargene og massen med 50%. Sortimentet inneholder 300 g og 600 g i 3 nye sofistikerte farger.

I hele Keaykolour sortimentet er det 11 nye farger som er designet av den nederlandske fashionguruen og trendsetteren Li Edelkoort for å gjenspeile siste design. Konvoluttsortimentet som tilbyr E65 mapper og C5 formater, er nå utvidet til 15 farger. De 12 eksisterende variantene med preget design, som nå er 30 % resirkulert, er fortsatt tilgjengelig. Alt papir er klorfritt (ECF) og sertifisert som FSC mixed credit.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682