Antalis oppgraderer Keaykolour

Det utvidede og fornyede Keaykolour finpapirsortimentet byr på 11 nye intense farger, et bredere sortiment av gramvekter og et sterkt miljøfokus.

Sortimentet fra Arjowiggins Creative Papers kombinerer estetikk og miljø, og tilbyr nå totalt 29 harmonerende, elegante farger med varierte pregede overflater, og fra 30 til 100 % PCW (post-consumer waste) innhold i de nye resirkulerte FSC-sertifiserte seriene.

De 3 nye papirseriene fra Keaykolour har tatt utgangspunkt i trykkerienes og designernes etterspørsel etter produkter med en god miks av gramvekt og formater, der mesteparten er tilpasset den nye digitale trykkteknikken, samtidig som man henvender seg til forbrukere som er opptatt av en bærekraftig utvikling:

“Original” (tidligere Antique) er nå 30 % resirkulert og tilbyr 5 nye dype og kraftige farger. Inkludert er også det marmorerte sortimentet og en ny 450 grams ettlagskartong.

100 % resirkulert” – sortimentet er den første som kan tilby 300 g finpapirkartong i 100 % PCW med et sofistikert og enhetlig utseende. “100 % resirkulert” finnes i flere ulike varianter – Inclusions (particles) eller Fibrous (limestone og chalk) – og 3 nye moderne fargetoner.

reKreate” – sortimentet er et unikt produkt med innhold av resirkulerte fibre (pre-consumer waste) som vanligvis blir borte i resirkuleringsprosessen. Den patenterte teknologien reduserer fargene og massen med 50%. Sortimentet inneholder 300 g og 600 g i 3 nye sofistikerte farger.

I hele Keaykolour sortimentet er det 11 nye farger som er designet av den nederlandske fashionguruen og trendsetteren Li Edelkoort for å gjenspeile siste design. Konvoluttsortimentet som tilbyr E65 mapper og C5 formater, er nå utvidet til 15 farger. De 12 eksisterende variantene med preget design, som nå er 30 % resirkulert, er fortsatt tilgjengelig. Alt papir er klorfritt (ECF) og sertifisert som FSC mixed credit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: