Antalis oppgraderer Keaykolour

Det utvidede og fornyede Keaykolour finpapirsortimentet byr på 11 nye intense farger, et bredere sortiment av gramvekter og et sterkt miljøfokus.

Sortimentet fra Arjowiggins Creative Papers kombinerer estetikk og miljø, og tilbyr nå totalt 29 harmonerende, elegante farger med varierte pregede overflater, og fra 30 til 100 % PCW (post-consumer waste) innhold i de nye resirkulerte FSC-sertifiserte seriene.

De 3 nye papirseriene fra Keaykolour har tatt utgangspunkt i trykkerienes og designernes etterspørsel etter produkter med en god miks av gramvekt og formater, der mesteparten er tilpasset den nye digitale trykkteknikken, samtidig som man henvender seg til forbrukere som er opptatt av en bærekraftig utvikling:

“Original” (tidligere Antique) er nå 30 % resirkulert og tilbyr 5 nye dype og kraftige farger. Inkludert er også det marmorerte sortimentet og en ny 450 grams ettlagskartong.

100 % resirkulert” – sortimentet er den første som kan tilby 300 g finpapirkartong i 100 % PCW med et sofistikert og enhetlig utseende. “100 % resirkulert” finnes i flere ulike varianter – Inclusions (particles) eller Fibrous (limestone og chalk) – og 3 nye moderne fargetoner.

reKreate” – sortimentet er et unikt produkt med innhold av resirkulerte fibre (pre-consumer waste) som vanligvis blir borte i resirkuleringsprosessen. Den patenterte teknologien reduserer fargene og massen med 50%. Sortimentet inneholder 300 g og 600 g i 3 nye sofistikerte farger.

I hele Keaykolour sortimentet er det 11 nye farger som er designet av den nederlandske fashionguruen og trendsetteren Li Edelkoort for å gjenspeile siste design. Konvoluttsortimentet som tilbyr E65 mapper og C5 formater, er nå utvidet til 15 farger. De 12 eksisterende variantene med preget design, som nå er 30 % resirkulert, er fortsatt tilgjengelig. Alt papir er klorfritt (ECF) og sertifisert som FSC mixed credit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: