Design dine egne grafiske mønstre

Hvis du noen gang jobber med mønstre, bør du snarest gjøre deg kjent med Repper. Det er et program for Windows, Mac eller Linux som utvikler mønstre ut fra dine egne bilder. Applikasjonen er utviklet av hollandske Studio:Ludens (fra Homo Ludens – lekne menneske!). Programmet, som koster beskjedne 29 euro, bruker bildet ditt til å generere et mønster som du deretter kan redigere og endre med et utvalg verktøy. Repper egner seg til design for web, grafisk design, produktdesign og interiør, i farger eller sort/hvitt. Filene kan lagres høyoppløst både for digital produksjon og tradisjonelt trykk. Lagringsformatene er JPE, PNG og TIFF.

Se mer på leverandørens nettside, som inneholder mange eksempler og dessuten en online demoversjon du kan teste ut.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: