"Påfyll" hos Gregersen AS

PUBLISERT: 13 oktober 2011
OPPDATERT: 21 mars
Mulighet for sniktitt på et nytt produkt før verdenslanseringen i HP-bussen.

Gregersens årlige arrangement, «Påfyll», går av stabelen i Oslo mandag 31. oktober, med fokus på storformatprintere. Nytt av året er et speedkonsept, der hver leverandør får seks minutter til å snakke om sine viktigste produkter. Med dette ønsker vertskapet å minimere risikoen for kjedelige foredrag, samt vise respekt for kundenes begrensede tid.  Ti leverandører har meldt sin ankomst. Hele runden vil ta ca en time, i følge arrangøren.

Semitraileren fra HP er en av stasjonene kundene skal innom. Her demonstreres HPs lateksteknologi for innen- og utendørs trykk. HP vil også sniklansere et produkt som ikke har hatt offisiell verdenspremiere enda. Et non-disclosure-skjema må derfor fylles ut av de som vil inn i semitraileren.

Områder som ellers vil bli dekket på minimessen er: Skrivere, skjærere og skannere i storformat, RIP-løsninger, online bretteapparat, fotomedia, kunstnermedia, utendørsmedia, transfermedia, varmepresser og laminat.

HP vil også vise en ny og rimelig teknisk skriver beregnet på produksjonsmiljøer, som skal ta opp kampen med konkurrenten OCÈ Colorwave 600.

Alternative oppmøtetider er kl. 0900, 1100, 1300 og 1500. Mer informasjon og påmelding skjer på Gregersen AS´ hjemmeside.

Gregersen AS er Norges største leverandør av HPs DesignJet-serie

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676