"Påfyll" hos Gregersen AS

Mulighet for sniktitt på et nytt produkt før verdenslanseringen i HP-bussen.

Gregersens årlige arrangement, «Påfyll», går av stabelen i Oslo mandag 31. oktober, med fokus på storformatprintere. Nytt av året er et speedkonsept, der hver leverandør får seks minutter til å snakke om sine viktigste produkter. Med dette ønsker vertskapet å minimere risikoen for kjedelige foredrag, samt vise respekt for kundenes begrensede tid.  Ti leverandører har meldt sin ankomst. Hele runden vil ta ca en time, i følge arrangøren.

Semitraileren fra HP er en av stasjonene kundene skal innom. Her demonstreres HPs lateksteknologi for innen- og utendørs trykk. HP vil også sniklansere et produkt som ikke har hatt offisiell verdenspremiere enda. Et non-disclosure-skjema må derfor fylles ut av de som vil inn i semitraileren.

Områder som ellers vil bli dekket på minimessen er: Skrivere, skjærere og skannere i storformat, RIP-løsninger, online bretteapparat, fotomedia, kunstnermedia, utendørsmedia, transfermedia, varmepresser og laminat.

HP vil også vise en ny og rimelig teknisk skriver beregnet på produksjonsmiljøer, som skal ta opp kampen med konkurrenten OCÈ Colorwave 600.

Alternative oppmøtetider er kl. 0900, 1100, 1300 og 1500. Mer informasjon og påmelding skjer på Gregersen AS´ hjemmeside.

Gregersen AS er Norges største leverandør av HPs DesignJet-serie

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: