07 Xpress AS oppgraderer digitalt

Inngår 5 millioners avtale med Canon. 07 Xpress AS er en del av 07 Gruppen AS, som har Skandinavias mest omfattende trykkmaskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. I vår så 07 Xpress AS behovet for større fargetrykkapasitet og vurderte å sette inn en ekstra maskin i sin eksisterende digitaltrykkpark. Etter flere forhandlingsrunder, valgte de å bytte ut sin eksisterende imagePRESS7000VP med to nye imagePRESS7010VP fra Canon. Avtalen har en verdi på i overkant av 5 millioner kroner.

07 Xpress AS har vært kunde av Canon siden mai 2009, og har i perioden hatt flere ulike produkter. Etter tøff konkurranse fra andre leverandører, falt valget igjen på Canons totalkonsept som blant annet inneholder to imagePRESS C7010VP, to  IPF8000S plottere og én Duplo 745.

Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS

– Etter lange forhandlinger med flere leverandører ble prisbildet nærmest identisk, slik at valget til slutt ble enkelt i form av hva som tjener oss best. Siden vi gjennom flere år har tilegnet oss kunnskap til denne maskinteknologien og har opparbeidet gode relasjoner til serviceapparatet i Canon, så ble dette til slutt avgjørende, sier Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: