07 Xpress AS oppgraderer digitalt

Inngår 5 millioners avtale med Canon. 07 Xpress AS er en del av 07 Gruppen AS, som har Skandinavias mest omfattende trykkmaskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. I vår så 07 Xpress AS behovet for større fargetrykkapasitet og vurderte å sette inn en ekstra maskin i sin eksisterende digitaltrykkpark. Etter flere forhandlingsrunder, valgte de å bytte ut sin eksisterende imagePRESS7000VP med to nye imagePRESS7010VP fra Canon. Avtalen har en verdi på i overkant av 5 millioner kroner.

07 Xpress AS har vært kunde av Canon siden mai 2009, og har i perioden hatt flere ulike produkter. Etter tøff konkurranse fra andre leverandører, falt valget igjen på Canons totalkonsept som blant annet inneholder to imagePRESS C7010VP, to  IPF8000S plottere og én Duplo 745.

Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS

– Etter lange forhandlinger med flere leverandører ble prisbildet nærmest identisk, slik at valget til slutt ble enkelt i form av hva som tjener oss best. Siden vi gjennom flere år har tilegnet oss kunnskap til denne maskinteknologien og har opparbeidet gode relasjoner til serviceapparatet i Canon, så ble dette til slutt avgjørende, sier Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: