07 Xpress AS oppgraderer digitalt

Inngår 5 millioners avtale med Canon. 07 Xpress AS er en del av 07 Gruppen AS, som har Skandinavias mest omfattende trykkmaskinpark innenfor offset- og digitaltrykk. I vår så 07 Xpress AS behovet for større fargetrykkapasitet og vurderte å sette inn en ekstra maskin i sin eksisterende digitaltrykkpark. Etter flere forhandlingsrunder, valgte de å bytte ut sin eksisterende imagePRESS7000VP med to nye imagePRESS7010VP fra Canon. Avtalen har en verdi på i overkant av 5 millioner kroner.

07 Xpress AS har vært kunde av Canon siden mai 2009, og har i perioden hatt flere ulike produkter. Etter tøff konkurranse fra andre leverandører, falt valget igjen på Canons totalkonsept som blant annet inneholder to imagePRESS C7010VP, to  IPF8000S plottere og én Duplo 745.

Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS

– Etter lange forhandlinger med flere leverandører ble prisbildet nærmest identisk, slik at valget til slutt ble enkelt i form av hva som tjener oss best. Siden vi gjennom flere år har tilegnet oss kunnskap til denne maskinteknologien og har opparbeidet gode relasjoner til serviceapparatet i Canon, så ble dette til slutt avgjørende, sier Knut Strøm, avdelingsleder 07Xpress AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: