Fotoskriver med 12 farger

12 farger gir eksepsjonell kvalitet. Foto: Canon.

Canon har lansert sitt nye flaggskip PIXMA PRO-1, en skriver i gallerikvalitet som produserer i A3+-format. Skriveren er beregnet på fotografer og andre profesjonelle brukere. PIXMA PRO-1 er verdens første A3+-skriver med 12 separate blekkassetter, et system som gir betydelig utvidet fargekontroll. Canons Chroma Optimizer sikrer høyere tetthet i de sorte feltene og en jevn, blank overflate. Fem kassetter med monokromt blekk gir profesjonelle sort-hvitt-utskrifter med stor detaljrikdom i skygge -og høylyspartiene, i tillegg til jevn fargegradering og mindre korn. Neste generasjons LUCIA pigmentert blekk benyttes for å sikre lang varighet, slik at bildene i følge Canon trygt kan legges ut for salg eller stilles ut.

PIXMA PRO-1 støtter 1200 ppi oppløsning, noe som er en fordobling i forhold til tidligere generasjoner PIXMA Pro-skrivere, og som avspeiler det økende pikselantallet i profesjonelle kameraer. Skriveren leverer en utskrift med gallerikvalitet på litt under tre minutter.

PIXMA PRO-1 leveres med programvaren Easy-PhotoPrint Pro plug-in som gjør det enkelt å stille inn skriveren og skrive ut større mengder dokumenter. Det er full støtte for Adobe Photoshopfamily og Canons egen programpakke Digital Photo Professional. Skriveren velger automatisk riktig ICC-profil for alle Canons papirtyper, og et utvidet spekter av ICC-profiler er tilgjengelig for Fine Art-papir fra alle anerkjente produsenter.

PIXMA PRO-1 har også funksjonen Ambient Light Correction som brukes til å velge hvilken type lys utskriften skal vises i. Utskriftsfargene justeres deretter automatisk for å sikre best mulig gjengivelse under ulike visningsforhold.

Den nye skriveren er tilgjengelig fra november til ca kr. 8.000,-.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: