Fotoskriver med 12 farger

12 farger gir eksepsjonell kvalitet. Foto: Canon.

Canon har lansert sitt nye flaggskip PIXMA PRO-1, en skriver i gallerikvalitet som produserer i A3+-format. Skriveren er beregnet på fotografer og andre profesjonelle brukere. PIXMA PRO-1 er verdens første A3+-skriver med 12 separate blekkassetter, et system som gir betydelig utvidet fargekontroll. Canons Chroma Optimizer sikrer høyere tetthet i de sorte feltene og en jevn, blank overflate. Fem kassetter med monokromt blekk gir profesjonelle sort-hvitt-utskrifter med stor detaljrikdom i skygge -og høylyspartiene, i tillegg til jevn fargegradering og mindre korn. Neste generasjons LUCIA pigmentert blekk benyttes for å sikre lang varighet, slik at bildene i følge Canon trygt kan legges ut for salg eller stilles ut.

PIXMA PRO-1 støtter 1200 ppi oppløsning, noe som er en fordobling i forhold til tidligere generasjoner PIXMA Pro-skrivere, og som avspeiler det økende pikselantallet i profesjonelle kameraer. Skriveren leverer en utskrift med gallerikvalitet på litt under tre minutter.

PIXMA PRO-1 leveres med programvaren Easy-PhotoPrint Pro plug-in som gjør det enkelt å stille inn skriveren og skrive ut større mengder dokumenter. Det er full støtte for Adobe Photoshopfamily og Canons egen programpakke Digital Photo Professional. Skriveren velger automatisk riktig ICC-profil for alle Canons papirtyper, og et utvidet spekter av ICC-profiler er tilgjengelig for Fine Art-papir fra alle anerkjente produsenter.

PIXMA PRO-1 har også funksjonen Ambient Light Correction som brukes til å velge hvilken type lys utskriften skal vises i. Utskriftsfargene justeres deretter automatisk for å sikre best mulig gjengivelse under ulike visningsforhold.

Den nye skriveren er tilgjengelig fra november til ca kr. 8.000,-.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: