Selger Memjet i Norden

NPS, et nytt selskap i svenske Växjö, har underskrevet en avtale med britiske Lomond om distribusjon av den mye omtalte Memjet-teknologien i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Harri Lindqvist, Ricard Petersson og Bengt Andersson fra NPS skal markedsføre Memjet i Norden.

Memjet er en patentert inkjetteknologi som holder utrolig høy hastighet. Memjet utvikler førtst og fremst skrivermotorer som blir solgt videre til skriverprodusentene. Den kinesiske produsenten Lenovo var den første som tok teknologien i bruk i kontorsegmentet, og det er i første omgang deres produktserie NPS vil tilby på det nordiske markedet.

– Memjetteknologien er revolusjonerende. Den gir superraske utskrifter med lave kostnader og henger også godt med på miljøsiden, sier salgssjef Bengt Andersson i NPS.

–Memjet er spesielt interessant nå som bransjen er under press. Den gir ukompliserte, hurtige on demand utskrifter av høy kvalitet til lav pris. Samtidig utvikles det akkurat nå Memjet-produkter som er mer direkte målrettet mot den grafiske bransjen og storformatsegmentet. Målet er lavere kostnader og skrivere som er fem til ti ganger raskere enn dagens skriverteknologier, sier Andersson.

NPS vil i første omgang ikke selge produktene til sluttkunder, bare til etablerte forhandlere i IT- og kontorbransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: