Selger Memjet i Norden

NPS, et nytt selskap i svenske Växjö, har underskrevet en avtale med britiske Lomond om distribusjon av den mye omtalte Memjet-teknologien i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Harri Lindqvist, Ricard Petersson og Bengt Andersson fra NPS skal markedsføre Memjet i Norden.

Memjet er en patentert inkjetteknologi som holder utrolig høy hastighet. Memjet utvikler førtst og fremst skrivermotorer som blir solgt videre til skriverprodusentene. Den kinesiske produsenten Lenovo var den første som tok teknologien i bruk i kontorsegmentet, og det er i første omgang deres produktserie NPS vil tilby på det nordiske markedet.

– Memjetteknologien er revolusjonerende. Den gir superraske utskrifter med lave kostnader og henger også godt med på miljøsiden, sier salgssjef Bengt Andersson i NPS.

–Memjet er spesielt interessant nå som bransjen er under press. Den gir ukompliserte, hurtige on demand utskrifter av høy kvalitet til lav pris. Samtidig utvikles det akkurat nå Memjet-produkter som er mer direkte målrettet mot den grafiske bransjen og storformatsegmentet. Målet er lavere kostnader og skrivere som er fem til ti ganger raskere enn dagens skriverteknologier, sier Andersson.

NPS vil i første omgang ikke selge produktene til sluttkunder, bare til etablerte forhandlere i IT- og kontorbransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: