Dansk dominans i årets Scanstar

Totalt 19 emballasjeløsninger var sendt inn for vurdering til årets Scanstar-konkurranse. Det kom åtte fra Danmark, tre fra Finland og åtte fra Norge. Sverige var ikke representert med bidrag i år. Danmark mottok priser for hele fem av sine åtte innsendte bidrag.

Juryen uttaler at de er veldig fornøyd med at vinnerløsningene representerer hele bredden i emballasjens bruksområde. Her er både spesialutviklet transportemballasje for oversjøisk transport og spesialemballasje for sikkerhetskoder i internetthandelen. Også F-pak og D-pak for bruk i den generelle varehandelen var godt representert.

Alle prisvinnerne var til stede og mottok sitt Scanstar-diplom av juryens leder, Kari Bunes, under festmiddagen på Emballasjedagene i Sandefjord torsdag. Bunes benyttet anledningen til å understreke at kriteriene for å oppnå en Scanstar er strenge, utmerkelsen gis bare til emballasjeløsninger som har et gjennomført meget høyt nivå. Hun oppfordret også til aktiv mobilisering for å få svenske emballasjeprodusenter og brukere tilbake i konkurransen.

Følgende 11 vinnere kan smykke seg med hver sin Scanstar:

– Amcor E-Close, Amcor Flexibles, Danmark

– Romdeler til 6 flasker vin, CC & Co, Danmark

– Alu Cartridge Foampallet, SCA Packaging Flamingo, Danmark

– Aluminiumsbeger Tibon® , Plus Pack, Danmark

– SuperLock, Superfos, Danmark

– F-secure; Internet security 2011, SOLVER palvelut/ Pyroll Group, Finland

– Emballasjebrett for ferske reker i lake, Smurfit Kappa Norpapp, Norge

– Molift Smart, Peterson Emballasje Sykkylven, Norge

– D-pak til posemajones i sjaktel, Mills/Peterson Emballasje Sarpsborg, Norge

– Bag-in-box for saft og juice, Glomma Papp, Norge

– D-pak og eksponeringsemballasje for sjokolade, Peterson Emballasje Sarpsborg, Norge

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: