Kodak vinner miljøpris for PROSPER 1000 Press

Kodak er tildelt en “Green Equipment Award” for sin PROSPER 1000 Press digitalmaskin. Anerkjennelsen ble delt ut på Printing in China 2011 Green Awards i september. Det er et bredt anlagt panel av industrieksperter som vurderer utstyr, selskaper og materiell i et miljøperspektiv i konkurransen, som arrangeres av Kinas største forskningsinstitutt innen den grafiske bransjen, i samarbeid med mediegruppen Keyin.

KODAK PROSPER 1000 Press Platform fikk prisen med følgende begrunnelse:

– Maskinen leverer topp trykkresultat med vannbasert blekk, og resirkulerer inntil 95 prosent av blekket i en kontinuerlig sløyfe.

– Maskinen har redusert vedlikeholdsbehov og forbruk, siden den er utstyrt med et skrivehode med ekstra lang levetid, som dessuten kan gjenbrukes fremfor å måtte skiftes.

– Maskinen kan produsere meget små opplag på on-demand basis, noe som reduserer både makulatur og overproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: