Bærekraft på DRUPA

Manuel Mataré, prosjektleder i Drupa

På vårens Drupa blir det arrangert en egen utstilling om bærekraftig utvikling og miljø. Utstillingen er et samarbeid mellom Messe Düsseldorf og Media Mundo.

– En bærekraftig medieproduksjon er ikke bare et tegn på samfunnsansvar, men i like stor grad en fremtidsmodell og en drivkraft for innovasjon. Derfor er det viktig at temaet blir en integrert del av Drupa 2012, sier Manuel Mataré, prosjektleder i Drupa-organisasjonen.

På rundt 200 kvadratmeter vil det bli debatter, presentasjoner og seminarer i løpet av de to utstillingsukene. I tillegg avholdes det en temautstilling der flere utstillere viser sine løsninger. Det blir også ”live” forelesninger på nettet.

Blant emnene som er planlagt, finner vi blant annet bærekraftig papirproduksjon, energieffektivisering, gjenvinning, råvareutnyttelse, prosessoptimering og trykk som sosialt medium. Drupa 2012 arrangeres i tidsrommet 3. – 16. Mai. Mer informasjon om konferansen og DRUPA finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: