Bærekraft på DRUPA

Manuel Mataré, prosjektleder i Drupa

På vårens Drupa blir det arrangert en egen utstilling om bærekraftig utvikling og miljø. Utstillingen er et samarbeid mellom Messe Düsseldorf og Media Mundo.

– En bærekraftig medieproduksjon er ikke bare et tegn på samfunnsansvar, men i like stor grad en fremtidsmodell og en drivkraft for innovasjon. Derfor er det viktig at temaet blir en integrert del av Drupa 2012, sier Manuel Mataré, prosjektleder i Drupa-organisasjonen.

På rundt 200 kvadratmeter vil det bli debatter, presentasjoner og seminarer i løpet av de to utstillingsukene. I tillegg avholdes det en temautstilling der flere utstillere viser sine løsninger. Det blir også ”live” forelesninger på nettet.

Blant emnene som er planlagt, finner vi blant annet bærekraftig papirproduksjon, energieffektivisering, gjenvinning, råvareutnyttelse, prosessoptimering og trykk som sosialt medium. Drupa 2012 arrangeres i tidsrommet 3. – 16. Mai. Mer informasjon om konferansen og DRUPA finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: