Ny hullstansemaskin fra GBC

GBC Magnapunch 2.0 er en kraftig elektrisk stansemaskin for store volumer. Maskinen er en bordmodell som betjenes med autoutløser eller fotpedal.  Den store nyheten er imidlertid at enheten er utstyrt med digitalt anlegg som forhindrer feilstansing og makulatur.  En sensor registrerer papirkanten og plasserer stansen korrekt hver gang, i en fart på opptil 49.000 ark i timen. Operatøren taster inn papirformatet på en LCD-skjerm, så finner maskinen nøyaktig avstand til stansestart regnet fra venstre anlegg.  13 forskjellige hullstanser for stål- eller plastspiraler er tilgjengelig. Disse skiftes uten bruk av verktøy. Maksimal bredde er 42 cm +.

Forhandler av GBC i Norge er Neopost. Mer info på deres hjemmeside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: