Ny hullstansemaskin fra GBC

GBC Magnapunch 2.0 er en kraftig elektrisk stansemaskin for store volumer. Maskinen er en bordmodell som betjenes med autoutløser eller fotpedal.  Den store nyheten er imidlertid at enheten er utstyrt med digitalt anlegg som forhindrer feilstansing og makulatur.  En sensor registrerer papirkanten og plasserer stansen korrekt hver gang, i en fart på opptil 49.000 ark i timen. Operatøren taster inn papirformatet på en LCD-skjerm, så finner maskinen nøyaktig avstand til stansestart regnet fra venstre anlegg.  13 forskjellige hullstanser for stål- eller plastspiraler er tilgjengelig. Disse skiftes uten bruk av verktøy. Maksimal bredde er 42 cm +.

Forhandler av GBC i Norge er Neopost. Mer info på deres hjemmeside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: