Skjæregate reduserte tidsforbruket med 20 prosent

PJ-trykk har investert i en helhydraulisk Schneider Senator skjæregate fra Pitney Bowes, og melder at de gjennom dette har klart å redusere tidsforbruket på en del operasjoner med rundt 20 prosent.

PJ-trykk er et familieeid trykkeri som ble etablert i Oslo i 1979. Konkurransen om kundene er merkbar, og for å være konkurransedyktig må bedriften kontinuerlig vurdere oppdateringer av maskinparken.

– Vi hadde behov for å skifte ut vår 11 år gamle Polar skjæremaskin og så etter en løsning som ville forenkle hverdagen for de ansatte, redusere tidsforbruket og dermed gi et økonomisk bidrag til driften, sier daglig leder Pål B. Johansen. Utfordringen var å finne en leverandør med gode tekniske løsninger, fremtidsrettede produkter og sterk service.

Valget falt på Pitney Bowes og deres Schneider Senator skjæregate. Det aktuelle oppsettet ble en Schneider S-Line 115 H med pallemater, jogger og nedlegger.

– Å gå fra en tradisjonell frittstående skjæremaskin til en helhydraulisk skjæregate ga stor effekt fra første produksjonsdag. Vi har faktisk klart å redusere tidsforbruket med opp til 20 prosent. Det gir et verdifullt, økonomisk bidrag til bedriften, sier Johansen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *