Svensk kjempekontrakt til Konica Minolta

PUBLISERT: 10 november 2011
OPPDATERT: 10 november
Fra venstre: Peter Veres og Jan Veres, hovedeier i Justnu.

Justnu-kjeden kjøper 16 Bizhub Press C7000. Justnu har inngått en fireårs rammeavtale med Konica Minolta. Hvert av Justnu-kjedens 16 trykkerier i sør-Sverige utstyres i disse dager med hver sin splitter nye Konica Minolta Bizhub Press C7000.

– Vi har lenge hatt et velfungerende samarbeid. Serviceorganisasjonen fungerer bra, og det gjør supporten også. Maskinene holder høy kvalitet og er meget driftssikre. Våre medarbeidere er fornøyd og trives med maskinene. Etter en grundig vurdering har vi derfor valgt å fortsette vårt samarbeid med Konica Minolta, sier Jan Veres, administrerende direktør i Justnu (til høyre på bildet).

Justnu er en trykkerikjede som startet i 1971 og er representert i hele sør-Sverige med 16 filialer fra Malmö till Västerås. Hovedkontoret ligger i Borås. Justnu fokuserer på grafisk form og tilbyr helhetlige løsninger innen trykksakproduksjon.

Konica Minolta har vært Justnus leverandør siden mars 2007. I mars i år gikk kjeden ut med et anbud på utskifting av hele maskinparken for produksjon av fargetrykksaker. Etter en totalvurdering ble Konica Minolta ansett som beste totalleverandør mht produkt, driftssikkerhet, kvalitet og servicenivå. Justnu skifter dermed ut 16 stk Konica Minolta Bizhub PRO C6500 mot 16 stk Konica Minolta Bizhub Press C7000 i løpet av vinteren. Dette er Konica Minoltas største kontrakt til den grafiske bransjen i Europa hittil i år.

– Disse arbeidshestene er hjertet i vår virksomhet. Det er forretningskritisk for oss at de fungerer bra, sier Jan Veres. At vi har identiske maskiner i alle våre trykkerier er en stor fordel. Våre medarbeidere behersker maskinene ut og inn, og vi kan enkelt hjelpe hverandre med store produksjoner, kutte kapasitetstoppene og produsere der det er mest effektivt og til kundens beste.

– Vi driver godt, noe som i stor grad skyldes at vi satset på digitaltrykk til riktig tid. Den grafiske bransjen er i en brytningstid. Mange av de tradisjonelle offsettrykkeriene har det vanskelig for tiden, sier Jan Veres.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1