Svensk kjempekontrakt til Konica Minolta

Fra venstre: Peter Veres og Jan Veres, hovedeier i Justnu.

Justnu-kjeden kjøper 16 Bizhub Press C7000. Justnu har inngått en fireårs rammeavtale med Konica Minolta. Hvert av Justnu-kjedens 16 trykkerier i sør-Sverige utstyres i disse dager med hver sin splitter nye Konica Minolta Bizhub Press C7000.

– Vi har lenge hatt et velfungerende samarbeid. Serviceorganisasjonen fungerer bra, og det gjør supporten også. Maskinene holder høy kvalitet og er meget driftssikre. Våre medarbeidere er fornøyd og trives med maskinene. Etter en grundig vurdering har vi derfor valgt å fortsette vårt samarbeid med Konica Minolta, sier Jan Veres, administrerende direktør i Justnu (til høyre på bildet).

Justnu er en trykkerikjede som startet i 1971 og er representert i hele sør-Sverige med 16 filialer fra Malmö till Västerås. Hovedkontoret ligger i Borås. Justnu fokuserer på grafisk form og tilbyr helhetlige løsninger innen trykksakproduksjon.

Konica Minolta har vært Justnus leverandør siden mars 2007. I mars i år gikk kjeden ut med et anbud på utskifting av hele maskinparken for produksjon av fargetrykksaker. Etter en totalvurdering ble Konica Minolta ansett som beste totalleverandør mht produkt, driftssikkerhet, kvalitet og servicenivå. Justnu skifter dermed ut 16 stk Konica Minolta Bizhub PRO C6500 mot 16 stk Konica Minolta Bizhub Press C7000 i løpet av vinteren. Dette er Konica Minoltas største kontrakt til den grafiske bransjen i Europa hittil i år.

– Disse arbeidshestene er hjertet i vår virksomhet. Det er forretningskritisk for oss at de fungerer bra, sier Jan Veres. At vi har identiske maskiner i alle våre trykkerier er en stor fordel. Våre medarbeidere behersker maskinene ut og inn, og vi kan enkelt hjelpe hverandre med store produksjoner, kutte kapasitetstoppene og produsere der det er mest effektivt og til kundens beste.

– Vi driver godt, noe som i stor grad skyldes at vi satset på digitaltrykk til riktig tid. Den grafiske bransjen er i en brytningstid. Mange av de tradisjonelle offsettrykkeriene har det vanskelig for tiden, sier Jan Veres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: