HP utvider sitt latekskonsept

HP LX28500. Foto: HP.

HP har presentert to nye lateksbaserte skrivere.  HP Designjet L28500 har arbeidsbredde 264 cm og er en videreutvikling av L25500. Den tydeligste forbedringen er at utskriftshastigheten er økt med 70 prosent.

 

HP Designjet L26500 har arbeidsbredde 155 cm og er en inngangsmodell som i likhet med storebroren bruker HP 792 Lateksblekk, i tillegg til at den kan kjøre dobbeltsidige utskrifter med et forbedret og automatisk register.

 

Lateksblekket er kompatibelt med mer enn 500 ulike materialer, hvorav det ene er det nye HP Double-sided HDPE Reinforced Banner Material.

 

De nye skriverne har en oppløsning på inntil 1200 DPI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: