HP utvider sitt latekskonsept

HP LX28500. Foto: HP.

HP har presentert to nye lateksbaserte skrivere.  HP Designjet L28500 har arbeidsbredde 264 cm og er en videreutvikling av L25500. Den tydeligste forbedringen er at utskriftshastigheten er økt med 70 prosent.

 

HP Designjet L26500 har arbeidsbredde 155 cm og er en inngangsmodell som i likhet med storebroren bruker HP 792 Lateksblekk, i tillegg til at den kan kjøre dobbeltsidige utskrifter med et forbedret og automatisk register.

 

Lateksblekket er kompatibelt med mer enn 500 ulike materialer, hvorav det ene er det nye HP Double-sided HDPE Reinforced Banner Material.

 

De nye skriverne har en oppløsning på inntil 1200 DPI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: