Konsis Grafisk med nok en HP Indigo

HP Indigo 7500

Konsis Grafisk i Oslo har installert en HP Indigo 7500. Konsis har utelukkende hatt HP Indigo i sin digitale maskinpark siden 1994. To maskiner holder nå unna produksjonen – den andre er en Indigo 5500.

 

– Etterspørselen etter trykksaker med høy kvalitet øker. Vi trenger ganske enkelt å produsere mer på kortere tid, uten å ofre kvalitet, sier daglig leder Andre Bratlie i Konsis Grafisk. Bedriften holder til i Oslo, og har 26 ansatte. Göteborgbaserte Visutech har levert maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: