Konsis Grafisk med nok en HP Indigo

HP Indigo 7500

Konsis Grafisk i Oslo har installert en HP Indigo 7500. Konsis har utelukkende hatt HP Indigo i sin digitale maskinpark siden 1994. To maskiner holder nå unna produksjonen – den andre er en Indigo 5500.

 

– Etterspørselen etter trykksaker med høy kvalitet øker. Vi trenger ganske enkelt å produsere mer på kortere tid, uten å ofre kvalitet, sier daglig leder Andre Bratlie i Konsis Grafisk. Bedriften holder til i Oslo, og har 26 ansatte. Göteborgbaserte Visutech har levert maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: