Konsis Grafisk med nok en HP Indigo

HP Indigo 7500

Konsis Grafisk i Oslo har installert en HP Indigo 7500. Konsis har utelukkende hatt HP Indigo i sin digitale maskinpark siden 1994. To maskiner holder nå unna produksjonen – den andre er en Indigo 5500.

 

– Etterspørselen etter trykksaker med høy kvalitet øker. Vi trenger ganske enkelt å produsere mer på kortere tid, uten å ofre kvalitet, sier daglig leder Andre Bratlie i Konsis Grafisk. Bedriften holder til i Oslo, og har 26 ansatte. Göteborgbaserte Visutech har levert maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: