Kredittkortråtass fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeisers nye PERSOLINE er en spesialmaskin for produksjon av personifiserte kort av alle slag – medlemskort, bankkort, førerkort, adgangskontrollkort, kredittkort osv. Maskinen trykker utfallende og har en rekke forskjellige muligheter for personifisering ved bruk av varierte teknologier og utbygging med tilleggsmoduler. Kortene gjøres ripesikre med et UV-lag, men kan behandles ytterligere i en lamineringsmodul som gjør det mulig å benytte så å si ethvert materiale.

 

PERSOLINE produserer inntil 6000 kort i timen. En lang rekke tilleggsmoduler gjør det mulig å skreddersy en produksjonslinje til nær sagt hvilket behov som helst. I følge Atlantic Zeiser kan man oppnå et sikkerhetsnivå på regjeringsplanet med den rette modulsammensetningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *