Kredittkortråtass fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeisers nye PERSOLINE er en spesialmaskin for produksjon av personifiserte kort av alle slag – medlemskort, bankkort, førerkort, adgangskontrollkort, kredittkort osv. Maskinen trykker utfallende og har en rekke forskjellige muligheter for personifisering ved bruk av varierte teknologier og utbygging med tilleggsmoduler. Kortene gjøres ripesikre med et UV-lag, men kan behandles ytterligere i en lamineringsmodul som gjør det mulig å benytte så å si ethvert materiale.

 

PERSOLINE produserer inntil 6000 kort i timen. En lang rekke tilleggsmoduler gjør det mulig å skreddersy en produksjonslinje til nær sagt hvilket behov som helst. I følge Atlantic Zeiser kan man oppnå et sikkerhetsnivå på regjeringsplanet med den rette modulsammensetningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: