Kredittkortråtass fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeisers nye PERSOLINE er en spesialmaskin for produksjon av personifiserte kort av alle slag – medlemskort, bankkort, førerkort, adgangskontrollkort, kredittkort osv. Maskinen trykker utfallende og har en rekke forskjellige muligheter for personifisering ved bruk av varierte teknologier og utbygging med tilleggsmoduler. Kortene gjøres ripesikre med et UV-lag, men kan behandles ytterligere i en lamineringsmodul som gjør det mulig å benytte så å si ethvert materiale.

 

PERSOLINE produserer inntil 6000 kort i timen. En lang rekke tilleggsmoduler gjør det mulig å skreddersy en produksjonslinje til nær sagt hvilket behov som helst. I følge Atlantic Zeiser kan man oppnå et sikkerhetsnivå på regjeringsplanet med den rette modulsammensetningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: