Forbedret Enfocus Instant PDF i vente

Versjon 10 av det populære preflight- og PDF-verktøyet kommer over nyttår, i følge belgiske Enfocus, som står bak PitStop-applikasjonene. Forbedringene kommer som et resultat av en kundeundersøkelse, som viste at kundene mest av alt etterspør effektiv feilrapportering og problemidentifisering av mottatte PDF-filer. De ønsker ikke å bruke unødig tid på å lete etter feil i dokumentene, og vil nå – i følge utvikleren – få et redskap de kan stole på og som sikrer rask og effektiv kontroll av alle elementer i PDF-filene. Programmet leverer en oversiktlig rapport som tydelig identifiserer problemene slik at de kan rettes hurtig, uten å hemme produksjonsflyten unødig.

Instant PDF 10 vil bli levert med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oversiktlig feilrapport varsler om problemer i PDF-filen. Foto: Enfocus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: