Forbedret Enfocus Instant PDF i vente

Versjon 10 av det populære preflight- og PDF-verktøyet kommer over nyttår, i følge belgiske Enfocus, som står bak PitStop-applikasjonene. Forbedringene kommer som et resultat av en kundeundersøkelse, som viste at kundene mest av alt etterspør effektiv feilrapportering og problemidentifisering av mottatte PDF-filer. De ønsker ikke å bruke unødig tid på å lete etter feil i dokumentene, og vil nå – i følge utvikleren – få et redskap de kan stole på og som sikrer rask og effektiv kontroll av alle elementer i PDF-filene. Programmet leverer en oversiktlig rapport som tydelig identifiserer problemene slik at de kan rettes hurtig, uten å hemme produksjonsflyten unødig.

Instant PDF 10 vil bli levert med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oversiktlig feilrapport varsler om problemer i PDF-filen. Foto: Enfocus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *