Forbedret Enfocus Instant PDF i vente

Versjon 10 av det populære preflight- og PDF-verktøyet kommer over nyttår, i følge belgiske Enfocus, som står bak PitStop-applikasjonene. Forbedringene kommer som et resultat av en kundeundersøkelse, som viste at kundene mest av alt etterspør effektiv feilrapportering og problemidentifisering av mottatte PDF-filer. De ønsker ikke å bruke unødig tid på å lete etter feil i dokumentene, og vil nå – i følge utvikleren – få et redskap de kan stole på og som sikrer rask og effektiv kontroll av alle elementer i PDF-filene. Programmet leverer en oversiktlig rapport som tydelig identifiserer problemene slik at de kan rettes hurtig, uten å hemme produksjonsflyten unødig.

Instant PDF 10 vil bli levert med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oversiktlig feilrapport varsler om problemer i PDF-filen. Foto: Enfocus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: