Forbedret Enfocus Instant PDF i vente

PUBLISERT: 24 november 2011
OPPDATERT: 24 november

Versjon 10 av det populære preflight- og PDF-verktøyet kommer over nyttår, i følge belgiske Enfocus, som står bak PitStop-applikasjonene. Forbedringene kommer som et resultat av en kundeundersøkelse, som viste at kundene mest av alt etterspør effektiv feilrapportering og problemidentifisering av mottatte PDF-filer. De ønsker ikke å bruke unødig tid på å lete etter feil i dokumentene, og vil nå – i følge utvikleren – få et redskap de kan stole på og som sikrer rask og effektiv kontroll av alle elementer i PDF-filene. Programmet leverer en oversiktlig rapport som tydelig identifiserer problemene slik at de kan rettes hurtig, uten å hemme produksjonsflyten unødig.

Instant PDF 10 vil bli levert med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oversiktlig feilrapport varsler om problemer i PDF-filen. Foto: Enfocus.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676