Kodak med hat-trick i innovasjonskonkurranse

Kodak har for tredje året på rad stukket av med den gjeveste prisen i The German Printing Industry Innovation Awards. Vinnerproduktet er denne gangen KODAK NEXPRESS SX Digital Production Color Platform, som vant i klassen ”Most Innovative Technology” i trykk-kategorien. Prisen deles ut av forlagshuset Deutscher Drucker Verlagsgesellschaft. Vinnerne kåres etter en internettavstemning blant leserne av Deutscher Drucker and Grafische Palette, to ledende businessmagasiner og nettportalen print.de.

Kodak vinner med dette innovasjonsprisen for tredje året på rad. I 2009 vant selskapet med KODAK NEXPRESS Dimensional Printing System. I 2010 fikk de hele to priser, én for KODAK TRILLIAN SP Thermal Plate i kategorien førtrykk og én for KODAK PROSPER 5000XL Press i trykk-klassen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: