Kodak med hat-trick i innovasjonskonkurranse

Kodak har for tredje året på rad stukket av med den gjeveste prisen i The German Printing Industry Innovation Awards. Vinnerproduktet er denne gangen KODAK NEXPRESS SX Digital Production Color Platform, som vant i klassen ”Most Innovative Technology” i trykk-kategorien. Prisen deles ut av forlagshuset Deutscher Drucker Verlagsgesellschaft. Vinnerne kåres etter en internettavstemning blant leserne av Deutscher Drucker and Grafische Palette, to ledende businessmagasiner og nettportalen print.de.

Kodak vinner med dette innovasjonsprisen for tredje året på rad. I 2009 vant selskapet med KODAK NEXPRESS Dimensional Printing System. I 2010 fikk de hele to priser, én for KODAK TRILLIAN SP Thermal Plate i kategorien førtrykk og én for KODAK PROSPER 5000XL Press i trykk-klassen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: