Papyrus med ny prøvekolleksjon

PUBLISERT: 24 november 2011
OPPDATERT: 24 november

Mikael Kivelä, Royal Majestics, FinlandPapyrus lanserer om kort tid en totalt redesignet prøvekolleksjon. Med en nyutviklet og oppdatert kolleksjon får trykkerier, grafiske designere, reklamebyråer og sluttbrukere i Europa fysisk adgang til Papyrus’ brede sortiment av papir, kartong og konvolutter, samt informasjon om produkter, grafisk produksjon, teknologier og miljø. Reklamebyråer og designere i Europa har deltatt i en konkurranse, der de har designet sine egne personlige omslag til kolleksjonen. De tre vinnerne ble Iva Mandic, BBDO Zagreb i Kroatia, Miael Kivelä, Royal Majestic i Finland og Karin Ohlsson, Söder Reklamebyrå i Sverige Omslagene blir levert sammen med kolleksjonen. Hensikten er å gjøre papirvalget mer inspirerende, enklere, raskere og lettere.

 

Utover prøver på effektpapir i Specials-serien, ubestrøket og bestrøket papir, kartong, kontor og etikettpapir, konvolutter, selvklebende og syntetiske materialer, inneholder kolleksjonen eksempler på forskjellige trykkteknikker, fra offset til de nyeste digitale teknikkene. I tillegg kommer flere guider som i form av kreative og informative mapper, som gjør det enklere å gjøre riktige papirvalg. er info om den nye kolleksjonen her.

Karin Ohlsson, Söder Reklambyrå, Sverige

 

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo