Papyrus med ny prøvekolleksjon

Mikael Kivelä, Royal Majestics, FinlandPapyrus lanserer om kort tid en totalt redesignet prøvekolleksjon. Med en nyutviklet og oppdatert kolleksjon får trykkerier, grafiske designere, reklamebyråer og sluttbrukere i Europa fysisk adgang til Papyrus’ brede sortiment av papir, kartong og konvolutter, samt informasjon om produkter, grafisk produksjon, teknologier og miljø. Reklamebyråer og designere i Europa har deltatt i en konkurranse, der de har designet sine egne personlige omslag til kolleksjonen. De tre vinnerne ble Iva Mandic, BBDO Zagreb i Kroatia, Miael Kivelä, Royal Majestic i Finland og Karin Ohlsson, Söder Reklamebyrå i Sverige Omslagene blir levert sammen med kolleksjonen. Hensikten er å gjøre papirvalget mer inspirerende, enklere, raskere og lettere.

 

Utover prøver på effektpapir i Specials-serien, ubestrøket og bestrøket papir, kartong, kontor og etikettpapir, konvolutter, selvklebende og syntetiske materialer, inneholder kolleksjonen eksempler på forskjellige trykkteknikker, fra offset til de nyeste digitale teknikkene. I tillegg kommer flere guider som i form av kreative og informative mapper, som gjør det enklere å gjøre riktige papirvalg. er info om den nye kolleksjonen her.

Karin Ohlsson, Söder Reklambyrå, Sverige

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: