Samarbeid om direct mail produksjon

Heidelberg, Kodak og Popp har gått sammen om utviklingen av en produksjonslinje for fremstilling av personaliserte direct mail-trykksaker, med spesielt fokus på mulighetene innenfor selektering og segmentering. Løsningen er døpt Stahlfolder Flexomailer. Den bruker Kodak Prosper S10 skriverhoder og en perfektormodul fra Popp. Et integrert kamera skanner QR-koder på hvert eneste brev for å sikre at trykket alltid matcher mottakeradressen.

I følge Heidelberg er løsningens viktigste fortrinn den korte innstillingstiden, som innebærer en mer kostnadseffektiv produksjon. I tillegg er løsningen utviklet spesielt med tanke på bedrifter som har behov for å foreta en presis og detaljert selektering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: