Manroland Norge AS driver som normalt

I Augsburg i Tyskland er gigantkonsernet Manroland insolvent. En konkursbegjæring ble innlevert forrige fredag, og det jobbes nå intenst for å finne en løsning på krisen. Selskapet beskjeftiger 6.500 personer, hvorav rundt 5.000 i Tyskland.

I Skandinavia er Manroland organisert i egne selvstendige selskaper, som dermed ikke rammes direkte av krisen. Manroland Norge AS beroliger alle sine eksisterende kunder med at både service og reservedeler vil være tilgjengelig i overskuelig framtid. Det samme gjelder i Danmark og Sverige.

Manroland eies av Allianz Capital Partners og MAN, og har røtter tilbake til 1845.

Manrolands hovedkvarter i Offenbach, Tyskland. Foto: Manroland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *