Usynlige koder starter apps

Det tyske selskapet Print Technologies har sammen med 3M utviklet en usynlig kode som trykkes på papir, film, kartong eller etiketter. Kodene leses av smarttelefoner og nettbrett med berøringsskjerm. Kodene trykkes med vanlig offset- eller fleksoteknologi som en transparent, elektronisk kode. Avlesningen skjer når det trykte materialet plasseres på enheten. For eksempel kan touchcodes starte en applikasjon på din iPhone, noe som gjør nyvinningen interessant for markedsføring, visittkort, spill osv. Siden kodene inntil videre bare kanm trykkes med analoge metoder, er det foreløpig ikke mulig å personalisere kodene. Mer informasjon finner du på utviklerens nettsider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *