Media Norge med nytt strategisk annonsebookingsystem

Norges største medieselskap, Media Norge AS, (datterselskap av Schibsted Media Group) har signert en betydelig ordre med det engelske programvarehuset 5 fifteen Ltd. Fem hundre brukerlisenser av annonsebookingprogramvaren «Ad DEPOT» skal brukes i Media Norges fire hovedregioner.

«Ad DEPOT»-systemet vil håndtere visning og bestillinger av rubrikkannonser for både trykte og elektroniske medier. Programvaren gjør det mulig for brukere å spore og selge annonser, samt administrere fakturering, kontrakter, layout, markedsføring og automatisering av kunderelasjoner. «Ad DEPOT» kontrollerer annonsesalg, produksjon og leveringsprosesser fra A til Å. Ad DEPOT-systemet vil integrere CRM, økonomi, produksjon og salgssystemer og skape en sammenhengende kundeløsning for Media Norge.

Media Norge er en sammenslåing av de største norske mediehusene Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og nettstedet Finn.no. Ad DEPOT vil være operativt hos Media Norge 1. januar 2013.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: