Morgana lanserer Documaster MFC

Morgana Systems sender i disse dager falseautomaten Documaster MFC ut på markedet. Den nye maskinen er beregnet på falsing av digitalt trykte ark, og utstyrt med spesialutviklete ileggingsstasjoner til omslag og innstikk i brosjyrer. Documaster MFC bruker Morganas nyeste teknologi, som kalles Dynatilt. Det innebærer at hvert eneste ark automatisk blir registrert og justert til korrekt falseposisjon.

Løsningen inkluderer en berøringsskjerm med høy oppløsning, der alle innstillinger og justeringer kan utføres. Den har alfanumerisk hukommelse, så tidligere oppdrag kan lagres og navngis av operatøren og hentes opp igjen via oppdragsnummer eller kundenavn.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: