Morgana lanserer Documaster MFC

Morgana Systems sender i disse dager falseautomaten Documaster MFC ut på markedet. Den nye maskinen er beregnet på falsing av digitalt trykte ark, og utstyrt med spesialutviklete ileggingsstasjoner til omslag og innstikk i brosjyrer. Documaster MFC bruker Morganas nyeste teknologi, som kalles Dynatilt. Det innebærer at hvert eneste ark automatisk blir registrert og justert til korrekt falseposisjon.

Løsningen inkluderer en berøringsskjerm med høy oppløsning, der alle innstillinger og justeringer kan utføres. Den har alfanumerisk hukommelse, så tidligere oppdrag kan lagres og navngis av operatøren og hentes opp igjen via oppdragsnummer eller kundenavn.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *