Stor finsk Bonnier-kontrakt til Lundeby

Østfoldbedriften Lundeby & Co Bokbinderi i Hærland har halt i land en attraktiv kontakt med det internasjonale Bonnier-konsernet som omfatter plastpakking av alle magasintitler forlaget distribuerer i Finland, samt fakturaprint og utsending av vervepremier

Lundeby har fra før en tilsvarende kontrakt med Bonnier for det danske markedet. – Vi har gode erfaringer med Bonnier og er spesielt glade for at vi kan konkurrere i det finske markedet, sier salgsansvarlig Helge Gabriel Lundeby.

Tidligere har Bonnier benyttet mailingbedrifter i Estland og Sverige for produkter til Finland. Vi har foreløpig kontrakt for ett år. Det gjelder9 magasintitler, som for eksempel Illustrert Vitenskap og National Geographic på finsk, som skal distribueres fra Lundeby & Co Bokbinderi as. Volumet er på ca 3 millioner fakturaprint og plastpakking. Ca. 250.000 vervepremier skal sendes ut. Dette er en helt manuell prosess.

-Vi plastpakker magasinene, kjører ut fakturaer og klargjør vervepremier. Det vil gå en lastebil i uken fra oss til Finland, sier Helge Gabriel Lundeby.

En god nyhet

Lundeby & Co Bokbinderi fikk kontrakten i sterk konkurranse med finske og andre europeiske virksomheter. For grafisk bransje og Lundeby er det en spesiell milepæl å oppnå leveranser til det finske markedet, spesielt i konkurranse med finske leverandører. Dette er den første store finske kunden Lundeby & Co Bokbinderi as har.

Stor i Europa

Lundeby er et tradisjonsrikt ferdiggjøringsfirma som etter 60 års drift er i vekst. Selskapet har flere avdelinger som håndterer de forskjellige elementene i ferdiggjøringsprosessen. Med sine 200 ansatte og en omsetning på rundt 125 millioner kroner, er Lundeby en av Nord-Europas største ferdiggjøringsbedrifter.  Lundeby er et industrielt bokbinderi, er Norge største på plastpakking og adressering og har også en egen avdeling for lager og distribusjon.

Bonnier

Bonnier er Nordens største mediekonsern og tungt representert i Norge. Bonniers røtter i Norge strekker seg helt tilbake til 1829, da J.W. Cappelen åpnet en forlagsbokhandel.

Hovedkvarteret er i Stockholm i Sverige. Herfra styres et mediekonglomerat med 175 virksomheter i 16 land. Norge er et av de viktigste land for Bonnier utenfor Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: