Stor finsk Bonnier-kontrakt til Lundeby

Østfoldbedriften Lundeby & Co Bokbinderi i Hærland har halt i land en attraktiv kontakt med det internasjonale Bonnier-konsernet som omfatter plastpakking av alle magasintitler forlaget distribuerer i Finland, samt fakturaprint og utsending av vervepremier

Lundeby har fra før en tilsvarende kontrakt med Bonnier for det danske markedet. – Vi har gode erfaringer med Bonnier og er spesielt glade for at vi kan konkurrere i det finske markedet, sier salgsansvarlig Helge Gabriel Lundeby.

Tidligere har Bonnier benyttet mailingbedrifter i Estland og Sverige for produkter til Finland. Vi har foreløpig kontrakt for ett år. Det gjelder9 magasintitler, som for eksempel Illustrert Vitenskap og National Geographic på finsk, som skal distribueres fra Lundeby & Co Bokbinderi as. Volumet er på ca 3 millioner fakturaprint og plastpakking. Ca. 250.000 vervepremier skal sendes ut. Dette er en helt manuell prosess.

-Vi plastpakker magasinene, kjører ut fakturaer og klargjør vervepremier. Det vil gå en lastebil i uken fra oss til Finland, sier Helge Gabriel Lundeby.

En god nyhet

Lundeby & Co Bokbinderi fikk kontrakten i sterk konkurranse med finske og andre europeiske virksomheter. For grafisk bransje og Lundeby er det en spesiell milepæl å oppnå leveranser til det finske markedet, spesielt i konkurranse med finske leverandører. Dette er den første store finske kunden Lundeby & Co Bokbinderi as har.

Stor i Europa

Lundeby er et tradisjonsrikt ferdiggjøringsfirma som etter 60 års drift er i vekst. Selskapet har flere avdelinger som håndterer de forskjellige elementene i ferdiggjøringsprosessen. Med sine 200 ansatte og en omsetning på rundt 125 millioner kroner, er Lundeby en av Nord-Europas største ferdiggjøringsbedrifter.  Lundeby er et industrielt bokbinderi, er Norge største på plastpakking og adressering og har også en egen avdeling for lager og distribusjon.

Bonnier

Bonnier er Nordens største mediekonsern og tungt representert i Norge. Bonniers røtter i Norge strekker seg helt tilbake til 1829, da J.W. Cappelen åpnet en forlagsbokhandel.

Hovedkvarteret er i Stockholm i Sverige. Herfra styres et mediekonglomerat med 175 virksomheter i 16 land. Norge er et av de viktigste land for Bonnier utenfor Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: