Kodak videreutvikler Stream

Kodak vil utvikle sine forretningsmuligheter for Stream inkjetteknologi gjennom å opprette samarbeidsavtaler med andre leverandører. Selskapet har etablert et nytt forretningsområde, Inkjet Technology Partnerships (ITP), som skal samarbeide med andre utstyrsleverandører og utvikle skreddersydde applikasjoner basert på Stream. For eksempel ble Heidelberg Stahlfolder Flexomailer lansert i november. Der brukte man Kodak Prosper skriverhoder, som bygger på Stream-teknologi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: