Norpost distribuerer adressert post

Norpost vil i 2012 også distribuere adresserte postsendinger. Selskapet har gjort investeringer og omlegginger i budnettet, og kan nå tilby distribusjon av adresserte postsendinger til inntil 1 million husstander i Norge.

Norpost AS er Norges største privateide postselskap, representert ved 16 strategisk plasserte avdelinger i hele landet. Selskapet har 40 ansatte i administrasjonen, i tillegg cirka 300 bud som hver uke leverer post i landets postkasser. Norpost har distribuert uadressert reklame i snart 30 år.

I samarbeid med det svenske selskapet K Christensen DATA AB vil PostSort sikre en effektiv sortering og pakking av sendinger som skal distribueres med Norpost. Selskapet vil med dette levere adressert post til markedets laveste priser – i følge en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: