Norpost distribuerer adressert post

Norpost vil i 2012 også distribuere adresserte postsendinger. Selskapet har gjort investeringer og omlegginger i budnettet, og kan nå tilby distribusjon av adresserte postsendinger til inntil 1 million husstander i Norge.

Norpost AS er Norges største privateide postselskap, representert ved 16 strategisk plasserte avdelinger i hele landet. Selskapet har 40 ansatte i administrasjonen, i tillegg cirka 300 bud som hver uke leverer post i landets postkasser. Norpost har distribuert uadressert reklame i snart 30 år.

I samarbeid med det svenske selskapet K Christensen DATA AB vil PostSort sikre en effektiv sortering og pakking av sendinger som skal distribueres med Norpost. Selskapet vil med dette levere adressert post til markedets laveste priser – i følge en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: