APP-suksess for HBO

PUBLISERT: 5 januar 2012
OPPDATERT: 5 januar

Haugesund Bok og Offset AS kommer i disse dager med versjon 3 av sin populære app, som er lastet ned over 2000 ganger. Den store nyheten er at man nå kan generere riss til bokomslag på en enkel og rask måte. I modulen ryggkalkulator hardcover skriver man inn papiret som benyttes i boken, antall sider, format, type rygg, om man ønsker for-/baksats i tillegg til materie og om man ønsker påsatt smussomslag. PDF-generatoren lager automatisk et riss basert på de oppgitte spesifikasjonene. Risset kan legges direkte inn i InDesign eller annen programvare.

HBO-appen inneholder for øvrig nyttige verktøy som Vektberegner, Ryggkalkulator Softcover, Ryggkalkulator Hardcover, Sendehjelp (postreklame uadressert), dummyshop, grafisk ordliste og anledning til å sende prisforespørsel direkte til HBO AS. En omfattende Papirvelger fins også. Her er informasjon om alle de mest vanlige papirtypene som benyttes i Norge og anbefalinger om rasterlinjetetthet, fargemetning, ICC-profil, Svanemerking mm.

Til hver modul i HBO-appen er det laget tutorials-filmer som viser hvordan modulen fungerer. Appen er gratis.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie