APP-suksess for HBO

Haugesund Bok og Offset AS kommer i disse dager med versjon 3 av sin populære app, som er lastet ned over 2000 ganger. Den store nyheten er at man nå kan generere riss til bokomslag på en enkel og rask måte. I modulen ryggkalkulator hardcover skriver man inn papiret som benyttes i boken, antall sider, format, type rygg, om man ønsker for-/baksats i tillegg til materie og om man ønsker påsatt smussomslag. PDF-generatoren lager automatisk et riss basert på de oppgitte spesifikasjonene. Risset kan legges direkte inn i InDesign eller annen programvare.

HBO-appen inneholder for øvrig nyttige verktøy som Vektberegner, Ryggkalkulator Softcover, Ryggkalkulator Hardcover, Sendehjelp (postreklame uadressert), dummyshop, grafisk ordliste og anledning til å sende prisforespørsel direkte til HBO AS. En omfattende Papirvelger fins også. Her er informasjon om alle de mest vanlige papirtypene som benyttes i Norge og anbefalinger om rasterlinjetetthet, fargemetning, ICC-profil, Svanemerking mm.

Til hver modul i HBO-appen er det laget tutorials-filmer som viser hvordan modulen fungerer. Appen er gratis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *