APP-suksess for HBO

PUBLISERT: 5 januar 2012
OPPDATERT: 5 januar

Haugesund Bok og Offset AS kommer i disse dager med versjon 3 av sin populære app, som er lastet ned over 2000 ganger. Den store nyheten er at man nå kan generere riss til bokomslag på en enkel og rask måte. I modulen ryggkalkulator hardcover skriver man inn papiret som benyttes i boken, antall sider, format, type rygg, om man ønsker for-/baksats i tillegg til materie og om man ønsker påsatt smussomslag. PDF-generatoren lager automatisk et riss basert på de oppgitte spesifikasjonene. Risset kan legges direkte inn i InDesign eller annen programvare.

HBO-appen inneholder for øvrig nyttige verktøy som Vektberegner, Ryggkalkulator Softcover, Ryggkalkulator Hardcover, Sendehjelp (postreklame uadressert), dummyshop, grafisk ordliste og anledning til å sende prisforespørsel direkte til HBO AS. En omfattende Papirvelger fins også. Her er informasjon om alle de mest vanlige papirtypene som benyttes i Norge og anbefalinger om rasterlinjetetthet, fargemetning, ICC-profil, Svanemerking mm.

Til hver modul i HBO-appen er det laget tutorials-filmer som viser hvordan modulen fungerer. Appen er gratis.

Les videre

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682