Positivt fra manrolands bostyre

Det tyske advokatfirmaet Schneider, Geiwitz & Partner melder at det nedlegges stor innsats for å redde det insolvente selskapet ut av krisen og redde flest mulig arbeidsplasser. Det pågår forhandlinger med en rekke interessenter som blant annet kan tenkes å overta de tre produksjonsanleggene i Augsburg, Offenbach og Plauen. Ingen kontrakter er imidlertid signert så langt.

Produksjonen pågår fremdeles for fullt hos manroland, som ønsker å avslutte igangværende oppdrag på en ryddig måte. Tre LITHOMAN-presser er under levering, og 29 arkmaskiner skal være klare innen 31. januar. Ordresituasjonen kan tyde på at produksjonen vil fortsette også utover denne fristen. Advokatene i bostyret og ledelsen i manroland AG har så langt klart å forhindre kanselleringer av ordre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: