07 Gruppen inviterer til designseminar

PUBLISERT: 19 januar 2012
OPPDATERT: 19 januar
Erling Dokk Holm. Foto: Markedshøyskolen.

07 Gruppen arrangerer frokostseminar tirsdag 7. februar på Hotel Bristol i Oslo. Temaet er denne gangen «Design som strategisk virkemiddel – hvordan utnytte design til å forsterke din markedskommunikasjon?». Foredragsholder er Erling Dokk Holm, som er forsker ved Markedshøyskolen og har en doktorgrad fra Arkitektur- og designhøyskolen. Han er en anerkjent foredragsholder innen design og merkevarebygging.

Dokk Holm vil blant annet fortelle hvordan man effektivt formidler sitt budskap ved hjelp av design. I tillegg vil det være fokus på samspillet mellom design og merkenavn, samt hvordan design og markedsføring kan understøtte bedrifters identitet og kommunikasjon.

Arrangmentet starter kl. 0830 og varer til kl. 1000. Påmelding på www.07.no/seminar innen 2. februar.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri