07 Gruppen inviterer til designseminar

Erling Dokk Holm. Foto: Markedshøyskolen.

07 Gruppen arrangerer frokostseminar tirsdag 7. februar på Hotel Bristol i Oslo. Temaet er denne gangen «Design som strategisk virkemiddel – hvordan utnytte design til å forsterke din markedskommunikasjon?». Foredragsholder er Erling Dokk Holm, som er forsker ved Markedshøyskolen og har en doktorgrad fra Arkitektur- og designhøyskolen. Han er en anerkjent foredragsholder innen design og merkevarebygging.

Dokk Holm vil blant annet fortelle hvordan man effektivt formidler sitt budskap ved hjelp av design. I tillegg vil det være fokus på samspillet mellom design og merkenavn, samt hvordan design og markedsføring kan understøtte bedrifters identitet og kommunikasjon.

Arrangmentet starter kl. 0830 og varer til kl. 1000. Påmelding på www.07.no/seminar innen 2. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *