07 Gruppen inviterer til designseminar

PUBLISERT: 19 januar 2012
OPPDATERT: 19 januar
Erling Dokk Holm. Foto: Markedshøyskolen.

07 Gruppen arrangerer frokostseminar tirsdag 7. februar på Hotel Bristol i Oslo. Temaet er denne gangen «Design som strategisk virkemiddel – hvordan utnytte design til å forsterke din markedskommunikasjon?». Foredragsholder er Erling Dokk Holm, som er forsker ved Markedshøyskolen og har en doktorgrad fra Arkitektur- og designhøyskolen. Han er en anerkjent foredragsholder innen design og merkevarebygging.

Dokk Holm vil blant annet fortelle hvordan man effektivt formidler sitt budskap ved hjelp av design. I tillegg vil det være fokus på samspillet mellom design og merkenavn, samt hvordan design og markedsføring kan understøtte bedrifters identitet og kommunikasjon.

Arrangmentet starter kl. 0830 og varer til kl. 1000. Påmelding på www.07.no/seminar innen 2. februar.

Les videre

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280