07 Gruppen inviterer til designseminar

Erling Dokk Holm. Foto: Markedshøyskolen.

07 Gruppen arrangerer frokostseminar tirsdag 7. februar på Hotel Bristol i Oslo. Temaet er denne gangen «Design som strategisk virkemiddel – hvordan utnytte design til å forsterke din markedskommunikasjon?». Foredragsholder er Erling Dokk Holm, som er forsker ved Markedshøyskolen og har en doktorgrad fra Arkitektur- og designhøyskolen. Han er en anerkjent foredragsholder innen design og merkevarebygging.

Dokk Holm vil blant annet fortelle hvordan man effektivt formidler sitt budskap ved hjelp av design. I tillegg vil det være fokus på samspillet mellom design og merkenavn, samt hvordan design og markedsføring kan understøtte bedrifters identitet og kommunikasjon.

Arrangmentet starter kl. 0830 og varer til kl. 1000. Påmelding på www.07.no/seminar innen 2. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: