HP satser på lateks på Fespa Digital

HP Designjet L28500

HP vil benytte Fespa til sin første internasjonale, offentlige visning av HP Designjet L28500 og HP Designjet L26500. Begge skriverne bruker lateksfarger og utvider mulighetene både for innendørs og utendørs bruksområder.

HP har mye annet å vise også, og har derfor utvidet sine visninger med en egen utstilling på GSB Experience Center i San Cugat, som ligger 25 minutter unna. Messedeltakere vil bli fraktet med egen shuttlebuss fram og tilbake. Her vil de blant annet demonstrere den nye HP Scitex FB7600 Industrial Press, HP Scitex TJ8600 Industrial Press og HP Scitex XP-serien.

På HPs stand kan man ellers ta en nærmere titt på HP Scitex FB700, HP Designjet Z6200 Photo Printer med HP Vivid Photo fargeteknologi og inngangsmaskinen Designjet Z5200 PostScript Printer.

HP Designjet L26500

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *