EFI klar med 3,2 meters bredde

EFI sender nå sin nye tekstilskriver VUTEk TX3250r ut på markedet. Det er en dye sublimeringsmaskin, som med 3,2 meters bredde skal møte etterspørselen etter større bredde fra trykkerier på soft signage markedet. VUTEk TX3250r skriver opptil åtte farger med en maksimal hastighet på 167 meter i timen.

– På vårt marked handler det om pålitelighet, kvalitet og produksjonshastighet. Det som tidligere tok oss timer kan nå gjøres på minutter. Kvaliteten, som ikke var god nok med 300 dpi i tidligere maskiner, er der nå i overflod med 1080 dpi, som TX3250r kan levere. Uttalelsen kommer fra en representant fra Indy Imaging i Indianapolis, som har investert i maskinen. – Vi kan nå skrive 3 meter brede bannere uten søm, så vi kan konkurrere på de virkelig store formatene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: