EFI klar med 3,2 meters bredde

EFI sender nå sin nye tekstilskriver VUTEk TX3250r ut på markedet. Det er en dye sublimeringsmaskin, som med 3,2 meters bredde skal møte etterspørselen etter større bredde fra trykkerier på soft signage markedet. VUTEk TX3250r skriver opptil åtte farger med en maksimal hastighet på 167 meter i timen.

– På vårt marked handler det om pålitelighet, kvalitet og produksjonshastighet. Det som tidligere tok oss timer kan nå gjøres på minutter. Kvaliteten, som ikke var god nok med 300 dpi i tidligere maskiner, er der nå i overflod med 1080 dpi, som TX3250r kan levere. Uttalelsen kommer fra en representant fra Indy Imaging i Indianapolis, som har investert i maskinen. – Vi kan nå skrive 3 meter brede bannere uten søm, så vi kan konkurrere på de virkelig store formatene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: