Enfocus Instant PDF 10 er sluppet

PUBLISERT: 26 januar 2012
OPPDATERT: 26 januar

AGI omtalte før årsskiftet at en ny versjon av Instant PDF var på vei. I dag er programmet sluppet for nedlasting. Instant PDF er en populær applikasjon som gjør det enklere for designere, reklamebyråer og trykkerier å konvertere grafiske dokumenter til produksjonsklare PDF-filer av høy kvalitet.

Versjon 10 er en omfattende oppgradering som gir brukeren en rekke nye muligheter og forbedrede funksjoner i forhold til forgjengerne. Det viktigste er en langt mer effektiv og intuitiv feilrapportering, som gjennomsøker dokumentet og umiddelbart setter fingeren på aktuelle problemer og feil. Dette er funksjoner som går mye lenger enn å påpeke feil valg av fargerom og manglende fonter.

Instant PDF 10 leveres også nå med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oppdateringen er tilgjengelig fra og med 26. januar på www.enfocus.com. Er du ukjent med programmet kan du også laste ned en fullfunksjonell, tidsbegrenset prøveversjon herfra.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1