Enfocus Instant PDF 10 er sluppet

AGI omtalte før årsskiftet at en ny versjon av Instant PDF var på vei. I dag er programmet sluppet for nedlasting. Instant PDF er en populær applikasjon som gjør det enklere for designere, reklamebyråer og trykkerier å konvertere grafiske dokumenter til produksjonsklare PDF-filer av høy kvalitet.

Versjon 10 er en omfattende oppgradering som gir brukeren en rekke nye muligheter og forbedrede funksjoner i forhold til forgjengerne. Det viktigste er en langt mer effektiv og intuitiv feilrapportering, som gjennomsøker dokumentet og umiddelbart setter fingeren på aktuelle problemer og feil. Dette er funksjoner som går mye lenger enn å påpeke feil valg av fargerom og manglende fonter.

Instant PDF 10 leveres også nå med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oppdateringen er tilgjengelig fra og med 26. januar på www.enfocus.com. Er du ukjent med programmet kan du også laste ned en fullfunksjonell, tidsbegrenset prøveversjon herfra.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: