Enfocus Instant PDF 10 er sluppet

AGI omtalte før årsskiftet at en ny versjon av Instant PDF var på vei. I dag er programmet sluppet for nedlasting. Instant PDF er en populær applikasjon som gjør det enklere for designere, reklamebyråer og trykkerier å konvertere grafiske dokumenter til produksjonsklare PDF-filer av høy kvalitet.

Versjon 10 er en omfattende oppgradering som gir brukeren en rekke nye muligheter og forbedrede funksjoner i forhold til forgjengerne. Det viktigste er en langt mer effektiv og intuitiv feilrapportering, som gjennomsøker dokumentet og umiddelbart setter fingeren på aktuelle problemer og feil. Dette er funksjoner som går mye lenger enn å påpeke feil valg av fargerom og manglende fonter.

Instant PDF 10 leveres også nå med støtte for OSX 10.7 Lion, Adobe CS 5.5 Illustrator, InDesign og Acrobat X/Distiller.

Oppdateringen er tilgjengelig fra og med 26. januar på www.enfocus.com. Er du ukjent med programmet kan du også laste ned en fullfunksjonell, tidsbegrenset prøveversjon herfra.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: