PixelBlaster samler trådene i storformat

SAi International, leverandør av programvare til signindustrien, lanserer et nytt produkt på Fespa Digital i Barcelona neste måned. Det er en modulær og skalerbar software, som dekker hele arbeidsflyten fra design til produksjon. Produktet, PixelBlaster, skal i følge SAi sikre pålitelig og ensartet resultat i produksjonsmiljøer med mange forskjellige enheter, slik at farger og trykkvalitet blir identisk uansett maskintype, blekk, substrat osv.
SAi ønsker å eliminere behovet for mange forskjellige softwareapplikasjoner til kontroll av produksjonen. PixelBlaster er i følge selskapet designet for å fjerne flaskehalser, strømlinjeforme arbeidsflyten og øke inntjeningen. Blant funksjonene kan nevnes godkjenning av filer, utskytning, fargestyring, ripping til analoge eller digitale enheter og kontroll av output og produksjon.
– Mange trykkerier har en blanding av forskjellige outputenheter fra diverse fabrikanter. PixelBlaster fungerer som et samlingspunkt for disse enhetene og sikrer gode resultater, uansett hvilke maskiner som er i bruk, sier Gudrun Bonte, Product Manager i SAi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: