PixelBlaster samler trådene i storformat

SAi International, leverandør av programvare til signindustrien, lanserer et nytt produkt på Fespa Digital i Barcelona neste måned. Det er en modulær og skalerbar software, som dekker hele arbeidsflyten fra design til produksjon. Produktet, PixelBlaster, skal i følge SAi sikre pålitelig og ensartet resultat i produksjonsmiljøer med mange forskjellige enheter, slik at farger og trykkvalitet blir identisk uansett maskintype, blekk, substrat osv.
SAi ønsker å eliminere behovet for mange forskjellige softwareapplikasjoner til kontroll av produksjonen. PixelBlaster er i følge selskapet designet for å fjerne flaskehalser, strømlinjeforme arbeidsflyten og øke inntjeningen. Blant funksjonene kan nevnes godkjenning av filer, utskytning, fargestyring, ripping til analoge eller digitale enheter og kontroll av output og produksjon.
– Mange trykkerier har en blanding av forskjellige outputenheter fra diverse fabrikanter. PixelBlaster fungerer som et samlingspunkt for disse enhetene og sikrer gode resultater, uansett hvilke maskiner som er i bruk, sier Gudrun Bonte, Product Manager i SAi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: